Toon filters
Sluit filters

Resort Harderworld Vl.237/252

Nederland, Flevoland, Zeewolde

  • Happy Home
Al vanaf:
€1.390,-
Bekijk Aanbod

Informatie Resort Harderworld Vl.237/252

Op het Golf-en Villaresort Harderwold in Zeewolde ligt deze luxe vakantievilla, geschikt voor maximaal 8 personen. De villa is sfeervol en zeer compleet ingericht. Er is onder andere open keuken met kookeiland en uitgebreide inbouwapparatuur. De slaapkamer op de begane grond heeft een inloopdouche. De overige slaapkamers liggen op de eerste verdieping. Hier vindt u ook de tweede badkamer en een (privé) sauna. Er worden meer woningen van deze type villa verhuurd, de faciliteiten en inrichting kunnen daardoor verschillen van elkaar. Deze villa is niet te huur voor groepen jongeren onder de 25 jaar.



De tuin van uw villa is omheind. Kinderen kunnen dus veilig spelen in de tuin. U kunt uw eigen boot meenemen, de villa beschikt over een eigen aanlegsteiger. U kunt ook een boot huren via de receptie op het park. Vanaf het park vaart u binnen enkele minuten naar het prachtige Veluwemeer.



Het Golf- en Villaresort is een kleinschalig resort in Flevoland en ligt tussen Harderwijk en Zeewolde. In de buurt is er veel te doen, Er zijn diverse wandel- en fietsroutes, bijvoorbeeld in het het aangrenzende Harderbos. U kunt een (golf)bal slaan op de nabijgelegen 18-holes golfbaan (A-status). Op slechts 5 km van het resort vindt u Dolfinarium Harderwijk en pretpark Walibi World ligt op 15 kilometer van het resort. Ook het natuurgebied de Oostvaardersplassen is een aanrader.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design