Toon filters
Sluit filters

Resort Harderworld - Villa 213

Nederland, Flevoland, Zeewolde

  • Happy Home
Al vanaf:
€1.010,-
Bekijk Aanbod

Informatie Resort Harderworld - Villa 213

Op het luxe Golf en Villa resort Harderwold te Zeewolde staat deze prachtige, stijlvol ingerichte zespersoons villa. Er is een sfeervolle woonkamer met een grote boekencollectie en audio-apparatuur, zoals tv en een radio/cd speler, ontbreekt evenmin. In de villa heeft u de beschikking over gratis Wifi. De open keuken heeft alle inbouwapparatuur die nodig is. Een wasmachine en droger vindt u in de bijkeuken. Op de begane grond is tevens een badkamer met wastafel en douche.



Op de eerste etage zijn drie slaapkamers waarin extra lange bedden staan. Eén slaapkamer heeft als extra een TV en video. De badkamer op deze etage is voorzien van toilet, wastafel, douche en ligbad. Rond de villa is een prachtig aangelegde tuin en het terras nodigt uit tot heerlijk zonnen en genieten. Bovendien heeft de villa een eigen aanlegsteiger. Voor de liefhebbers is er een twee persoons kano, die gebruikt mag worden (wel op eigen risico). U kunt ook een boot bij de receptie op het resort huren of zelfs uw eigen boot meenemen. Voor de golfliefhebbers is er aan de overzijde van het resort een 18-holes golfbaan.



Met de boot bent u op slechts enkele minuten varen van het Veluwemeer. De kinderen zullen een dagje Dolfinarium Harderwijk of Walibi Flevo zeer waarderen. Rijdt u de brug bij Harderwijk over het vaste land op, dan is de Veluwe met bossen en heidevelden binnen bereik. Het Nationale Park Hoge Veluwe en museum Kröller-Müller zijn ook een goede bestemming voor een dagtrip.


Deze villa is niet te huur voor jeugdgroepen jonger dan 25 jaar.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design