Toon filters
Sluit filters

Resort Harderworld-Villa 225

Nederland, Flevoland, Zeewolde

  • Happy Home
Al vanaf:
€1.289,-
Bekijk Aanbod

Informatie Resort Harderworld-Villa 225

Op het luxe Golf en Villa Resort Harderwold staat deze prachtige, door Jan de Bouvrie ontworpen villa. Het resort ligt midden in de natuur, u kunt zowel buiten als in de villa ruimte en luxe verwachten. De villa heeft riante vensters, een privé sauna. De open keuken heeft maar liefst twee ovens, inbouwapparatuur, koffiezetter en zes pits gasfornuis.


Er is een gezellige, sfeervolle gashaard in de woonkamer. De villa beschikt over 2 badkamers zodat u indien gewenst wat meer privacy hebt. De inrichting kan verder per villa verschillend zijn. De villa ligt op een eigen perceel en heeft aan meerdere zijden water. Bovendien heeft de villa twee privé aanlegsteigers. Dus u kunt uw eigen boot meenemen of er één huren bij de receptie. U stapt zo uit de villa in uw boot en bent in enkele minuten varen op het Veluwemeer.

Aan jeugdgroepen wordt deze villa niet verhuurd.



Golfliefhebbers kunnen terecht bij de tegenover het resort gelegen 18-holes golfbaan. Activiteiten en bezienswaardigheden zijn o.a. Walibi Holland en Dolfinarium Harderwijk voor de kinderen, Harderwijk en Elburg voor cultuur, historie en gezellig winkelen. Even buiten de Flevopolder rijdt u bij Harderwijk zo de Veluwe in, ideaal om te wandelen en fietsen. Plan ook een bezoek aan Nationaal Park Hoge Veluwe en museum Kröller-Müller.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design