Toon filters
Sluit filters

Meridien Beach

Nederland, Zakynthos, Argassi

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€334,-
Bekijk Aanbod

Informatie Meridien Beach


Zonvakantie Zakynthos - Meridien Beach Appartementen***


Boek uw heerlijke zonvakantie Griekenland naar het prachtige eiland Zykanthos. U verblijft in het centraal gelegen 3-sterren appartementencomplex Meridien Beach. Wanneer u uw accommodatie uitloopt bent u zo in het bruisende centrum van Argassi. De combinatie van zon, zee en strand en de vele mogelijkheden die het eiland te bieden heeft, zorgt voor een fantastische zonvakantie Zakynthos.



Meridien Beach Appartementen beschikt over verschillende faciliteiten zoals een pool-/snackbar en een zwembad met kinderbad. Geniet van de zon op een van de ligbedden met parasols die klaar staan voor u rondom het zwembad of op het strand. U heeft de keuze om een studio te boeken met een kitchenette en u verblijft op logies, of een standaardkamer welke gelijk is aan de studio, zonder kitchennete en u verblijft o.b.v. logies en ontbijt.



Zakynthos is een heerlijk zonnig en groen vakantie-eiland welke behoort tot Griekenland. Het eiland biedt voor elk iets wils! Geniet van zon, zee en strand op een van de verschillende prachtige stranden, ga duiken of snorkelen in het helderblauwe water of ontdek het natuurschoon welke nog ongerept en overweldigend mooi is. De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens uw zonvakantie op Zakynthos!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design