Toon filters
Sluit filters

Excursiereis Macedonië ****

Nederland, Ohrid, Ohrid

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€199,-
Bekijk Aanbod

Informatie Excursiereis Macedonië ****


Excursiereis Macedonië ****


Macedonië, onterecht een vergeten vakantiebestemming! Dit prachtige land in het hart van de Balkan ligt op slechts 2,5 uur vliegen en heeft alle ingrediënten voor een topvakantie in huis. Liefhebbers van kunst, cultuur, historie en natuur zullen zich hier perfect vermaken.



Grillige gebergten, één van de diepste en oudste meren van Europa, diverse oude Griekse en Romeinse overblijfselen, prehistorische opgravingen, rijkelijk gedecoreerde kerken en imposante kloosters, het is slechts een deel van het veelzijdige programma dat u te wachten staat! Bovendien worden Nederlanders door de gastvrije bevolking met open armen ontvangen.



Boek optioneel een uitgebreid en zeer voordelig excursiepakket bij. Zo heeft u tijdens de excursiereis niet alleen entree tot de mooiste en meest bijzondere bezienswaardigheden van Macedonië, maar zijn ook de lunches, waarbij u ook de gelegenheid krijgt om diverse lokale gerechten te proeven, inbegrepen. Kortom: tegen een unieke prijs boekt u deze complete excursiereis, die tot in de puntjes is verzorgd!



Kamers


U verblijft tijdens deze excursiereis in een 4-sterren hotel. Ter plaatse krijgt u te horen in welk hotel u verblijft. Uw kamer is minimaal voorzien van een badkamer met bad/douche en toilet en TV. 



Verzorging


U verblijft tijdens deze excursiereis o.b.v. logies en ontbijt. Tegen een toeslag kunt u halfpension, inclusief ontbijt en diner, bijboeken. Indien u het optionele excursiepakket bijboekt is tevens de lunch (exclusief drankjes) op excursiedagen inbegrepen.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design