Toon filters
Sluit filters

Blue Sea Los Fiscos*** & Europa**

Nederland, Lanzarote, Puerto del Carmen

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€497,-
Bekijk Aanbod

Informatie Blue Sea Los Fiscos*** & Europa**


Zonvakantie Lanzarote - Blue Sea Los Fiscos *** & Europa **


Het 3-sterren resort Blue Sea Los Fiscos & Europa is rustig gelegen, boven de populaire badplaats Puerto del Carmen, waardoor u vanuit het resort prachtig uitzicht heeft over de omgeving en de zee. Het gezellige oude centrum van Puerto del Carmen vindt u op 500 m van het resort. En op slechts 900m ligt één van de mooiste zandstranden van deze populaire badplaats.



Lanzarote biedt alle facetten voor een geslaagde zonvakantie. De prachtig brede zandstranden in combinatie met het oude stadsgedeelte en de levendige boulevard maken van Puerto del Carmen een sfeervolle bestemming om uw vakantie door te brengen. In de oude haven van de stad vindt u tal van restaurants die de heerlijkste visgerechten serveren en langs de 6 km lange boulevard bevinden zich vele gezellige bars en winkels. Voor de cultuur- en natuurliefhebbers biedt Lanzarote ook vele mogelijkheden. Het landschap bestaat namelijk voor groot gedeelte uit honderden vulkaankegels en kraters die u al wandelend kunt ontdekken. Verder behoort een bezoek aan het Nationaal Park Timanfay ook tot uw mogelijkheden. Ook hier is overduidelijk te zien dat Lanzarote een vulkanische oorsprong heeft.



De rustig gelegen appartementen van Blue Sea Los Fiscos & Europa zijn van alle gemakken voorzien, zodat het u tijdens uw verblijf aan niets zal ontbreken. Op het resort zijn voldoende faciliteiten aanwezig, waaronder een buffetrestaurant, 2 zwembadem met zonneterras waarvan 1 met een schitterende panoramisch uitzicht. Voor de allerkleinste is er een apart kinderbad en een speeltuintje. Boek nu deze heerlijke zonvakantie geniet van alles wat Lanzarote u te bieden heeft!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design