Toon filters
Sluit filters

Sudamala Suites & Villas

Nederland, Bali, Sanur

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.001,-
Bekijk Aanbod

Informatie Sudamala Suites & Villas

Sudamala Suites & Villas*****

Boek nu uw zonvakantie en vlieg per 5-sterren airline Qatar Airways of per topairline KLM naar het prachtige Bali en geniet in het 5-sterren hotel Sudamala Suites & Villas! Dit prachtige hotel ligt in de rustige en ontspannen omgeving van Sanur. Sanur staat bekend als een van de meest populaire badplaatsen, maar is tevens rustig en heeft nog steeds het authentieke karakter van Bali. Dit karakter is tevens meegenomen in het interieur van Sudamala Suites & Villas. Naast de goede faciliteiten, ruime en elegante kamers, staat de beleving van de gasten in dit hotel centraal. U bent gegarandeerd van een heerlijke zonvakantie op deze prachtige locatie!


Sudamala Suites & Villas is gelegen in het centrum van Sanur beschikt over een eigen privéstrand wat slechts op 5 minuten loopafstand ligt. Het complex is zeer ruim opgezet, met in totaal 34 elegante kamers, lobbybar en restaurant & lounge. In de tuin is er een zwembad met zonneterras te vinden en kunt u gebruik maken van de ligbedden en parasols. Daarnaast kunt u heerlijk ontspannen in de Sudajiva Spa, maak (tegen betaling) gebruik van verschillende heerlijke massages. Ook worden er gratis yogalessen gegeven en heeft u gratis de mogelijkheid om maximaal 2 uur een fiets te huren zodat u de omgeving van het complex kunt verkennen. Of kies ervoor om mee te doen met de georganiseerde kooklessen of fietstochten (tegen betaling)!


Sanur heeft een centrale ligging en hier vanuit kunt u gemakkelijk Bali verkennen. Neem bijvoorbeeld een bezoek aan een van de vele indrukwekkende tempels, bewonder de mooie natuur en de vele rijstterassen, ontdek de stad Sanur of geniet en spetter in het water tijdens het snorkelen of surfen. Ontspannen hoort hier natuurlijk ook bij, dit kan op het heerlijke strand of aan het zwembad en neem ook eens een heerlijke massage in de bijbehorende Spa. Geniet, ontspan en beleef een prachtige zonvakantie op Bali!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design