Toon filters
Sluit filters

Segara Village

Nederland, Bali, Sanur

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.101,-
Bekijk Aanbod

Informatie Segara Village


Segara Village****


Ontdek Bali vanuit het heerlijke authentieke Sanur. Met verblijf in het 4-sterren resort Segara Village kunt u op en top genieten van een prachtige zonvakantie. Dit resort is gebouwd in een tropische tuin geheel in de stijl van een Balinees dorp. Er zijn tal van faciliteiten waarvan u als gast kunt genieten. Zo zijn er meerdere zwembaden, prachtige kamers, een Spa Center en diverse (water)sport activiteiten. Het resort ligt direct aan het strand en in het gezellige centrum van Sanur met tal van winkels en restaurants. Genoeg ingrediënten voor een onvergetelijke zonvakantie.



Het resort Segara Village beschikt over meerdere gebouwen, zo komt het uiterlijk van een echt Balinees dorp goed tot zijn recht. Verspreid in de tuin zijn er 3 zwembaden waarin het heerlijk vertoeven is. Daarnaast is er ook één kinderbad voor de kleinsten. Op het strand staan tevens ligbedden en parasols voor u klaar. Ook is er een restaurant op het complex wat heerlijke lokale en internationale gerechten serveert. Drankjes zijn te verkrijgen bij de jacuzzi bar en Birdhouse bar & terrace.



Sanur heeft een centrale ligging en hier vanuit kunt u gemakkelijk Bali verkennen. Bezoek verschillende indrukwekkende tempels, maak een fietstocht lang de rijssterrassen, neem een kijkje in de orchideeëntuin of ga snorkkelen en surfen op het strand. Naast de vele activiteiten is het natuurlijk ook heerlijk om bij te komen. Ontspan op het eerlijke strand, of neem een behandeling in de Spa. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijke zonvakantie! 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design