Toon filters
Sluit filters

Riviercruise Zuid-Holland

Nederland, , Rotterdam

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€149,-
Bekijk Aanbod

Informatie Riviercruise Zuid-Holland


Riviercruise Zuid-Holland


Met deze riviercruise door Zuid-Holland vaart u langs alle prachtige steden en dorpen die deze provincie te bieden heeft. U komt historische gebouwen, eeuwenoude tradities en gezellige steden tegen tijdens deze riviercruise!



Het 3-sterren-plus MS Allegro vertrekt op 30/04 vanaf de Boompjeskade in Rotterdam. Deze stad staat bekend om de imposante Erasmusbrug en de Euromast. In het centrum van Rotterdam kunt u heerlijk winkelen of heerlijk genieten van een drankje op één van de vele terrasjes. Vanaf deze grote stad vaart het cruiseschip naar de volgende haven, namelijk Dordrecht. Dordrecht is een stad met een rijk verleden en kent meer dan 1000 monumenten, die met name te vinden zijn in het historisch havengebied. Bewonder de Grote Kerk en het uitzicht op het drierivierenpunt bij het Groothoofd waar de Oude Maas, Beneden Merwede en Noord samenkomen. Na Dordrecht staat Gorinchem op het cruiseprogramma. Vanuit Gorinchem is een gratis busexcursie naar Kinderdijk en Schoonhoven (excl. entree) inbegrepen (alleen bij vertrek op 30/04). Zo kunt u zelf de authentieke sfeer van deze plaatsen ervaren. Gouda is gelegen in het Groene Hart van de Randstad. Deze stad heeft een prachtig historisch centrum dat goed bewaard is gebleven. De bekendste trekpleisters van Gouda zijn het Oude Stadshuis en de St. Jans kerk. Gouda is bekend om de overheelijke stroopwafels, de kaarsen maar vooral om de wereldberoemde Goudse Kaas. Na deze prachtige steden zult u terugvaren naar de haven van Rotterdam en op eigen gelegenheid naar huis reizen.



Indien u vertrekt op 03/05 zult u eerst overnachten in Rotterdam aan boord van het schip. 's Avonds kunt u op eigen gelegenheid Rotterdam verkennen, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan de Euromast. Na Rotterdam zult u worden voorgesteld aan het pittoreske Hellevoetsluis. Bezichtig hier Fort Haerlem uit 1880, de korenmolen De Hoop uit 1801 en de woontoren bij de Struytse Hoeck, alvorens u het Noord-Brabantse Heusden bezoekt. De geplaveide straatjes en monumentale panden creëren een authentieke sfeer en maken dat het hier heerlijk rondslenteren is. Bewonder tijdens een stadswandeling de vestingwerken en duik in de geschiedenis. Heusden behoort namelijk tot één van de eerste Hollandse steden die door een muur werd omringd en is ontstaan rondom één van de oudste waterburchten van Noordwest-Europa. Na het prachtige pittoreske Heusden zet het MS Allegro koers naar de haven van Rotterdam via Dordrecht. Als u aangekomen bent in Rotterdam dient u na het ontbijt te ontschepen en op eigen gelegenheid naar huis te reizen óf u kunt het centrum van Rotterdam gaan bezoeken.



Aan boord van het MS Allegro geniet u van een comfortabel verblijf, waaronder ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Tijdens deze cruise wordt u elke avond geamuseerd door live muziek. Waag een dansje op de dansvloer, drink een drankje bij de bar of klets lekker bij met uw reisgenoten. Uniek onder de rivierschepen is dat het MS Allegro over een personenlift beschikt, waarmee u alle dekken bereikt.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design