Toon filters
Sluit filters

Sanur Paradise Plaza Hotel

Nederland, Bali, Sanur

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€903,-
Bekijk Aanbod

Informatie Sanur Paradise Plaza Hotel


Sanur Paradise Plaza Hotel****


Geniet van een heerlijke zonvakantie op het prachtige Bali. U verblijft in het 4-sterren Sanur Paradise Plaza Hotel in de populaire badplaats Sanur. Het Balinees ingerichte hotel beschikt over tal van mogelijkheden en faciliteiten zodat u niks te kort komt. Deze rustige badplaats heeft nog het authentieke karakter van Bali en is de perfecte uitvalsbasis voor een geweldige zonvakantie!



Sanur Paradise Plaza Hotel is een 4-sterren hotel gelegen in het centrum van Sanur. In enkele minuten lopen bent u bij de winkels en het strand. Tevens biedt het hotel een gratis shuttleservice aan naar het winkelcentrum van Sanur, het strand Sanur Beach en naar het zusterhotel Sanur Paradise Plaza Suite. Sanur Pradise Plaza Hotel is ruim en volledig in Balinese stijl opgezet. Een hapje eten kan in het Chinese restaurant 'Sanur Harum' en voor een drankje kunt u bij de poolbar 'café Komodo' terecht. Verder beschikt het hotel nog over verschillende sport- en wellness faciliteiten. Zo is er een prachtig zwembad dat dwars door het hotel loopt, is er Balinese spa voor een heerlijke ontspannende behandeling of kunt u meedoen met verschillende sportactiviteiten. Het zal uw verblijf op het bijzondere Bali compleet maken.



Sanur is centraal gelegen waardoor u gemakkelijk Bali kunt verkennen. Er zijn veel bezienswaardigheden die u moet gezien hebben. Neem bijvoorbeeld een bezoek aan een van de indrukwekkende tempels, bewonder de mooie natuur en de rijstterassen, ontdek Sanur of geniet in het water doormiddel van snorkelen of surfen. Mogelijkheden zijn eindeloos. natuurlijk moet er ook ontspand worden. Denk bijvoorbeeld aan een prachtige dag op het strand of aan het zwembad. Bleef een ontspannen en prachtige zonvakantie op Bali! 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design