Toon filters
Sluit filters

Combinatiereis Ubud & Sanur Superior

Nederland, Bali, Sanur

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€999,-
Bekijk Aanbod

Informatie Combinatiereis Ubud & Sanur Superior


Combinatiereis Ubud & Sanur Superior***(*)


Bewonder het prachtige Indonesische eiland Bali met deze geweldige combinatiereis Ubud & Sanur Superior! U verblijft in 3- en 4-sterren accommodaties met vele faciliteiten waardoor u volledig kunt ontspannen. Ubud is het culturele centrum van Bali, gelegen tussen vele rijstterrassen en tropische natuur, ook wel bekend als het kunstenaarsstadje. Sanur is een heerlijk rustige badplaats met een authentiek karakter waar u kunt genieten van de zon, zee en strand. Kortom, zo ontdekt u Bali pas echt!



 



Dag 2 - 5: Ubud


Nadat u uw eerste nacht in het vliegtuig heeft doorgebracht komt u aan in Bali op uw tweede vakantiedag. Daar verblijft u de eerste drie nachten in het 3-sterren Puri Garden Hotel gelegen in Ubud. Ubud is omringd door bijzondere landschappen, tropische natuur en vele rijstterrassen. Een echte aanrader is het verkennen van de omgeving per (huur)fiets of wandelend. Daarnaast wordt Ubud ook wel het kunstenaarsstadje genoemd. Overal vindt u er kunstwinkeltjes, galerieën en handwerkateliers. Natuurlijk zjin er ook vele bijzondere bezienswaardigheden zoals de bijzondere Pura Dalem Agung Padangtegal tempel, Monkey Forest, de botanische tuin Kutuh Kaja en de kleurrijke markt van Ubud. Met uw verblijf in Ubud zult u de échte traditionele sfeer van Bali ontdekken. De dagen in Ubud zijn naar eigen ingeving in te vullen.



Op uw vijfde vakantiedag staat er een transferbus voor u klaar die u naar Sanur brengt. Daar zult u uw vakantie voortzetten.



Dag 5 - ...: Sanur


De rest van de reis zult u in het 4-sterren Segara Village te Sanur verblijven. Hier kunt u nog een aantal dagen (afhankelijk van de door u geboekte aantal reisdagen) genieten van het heerlijke strand, prachtige natuur, cultuur en vele bezienswaardigheden. Sanur is een populaire en rustige badplaats met nog het echte authentieke karakter. Geniet van de zon, zee en strand. Heerlijk snorkelen, surfen, relaxen of bijvoorbeeld een cocktail drinken, in Sanur zijn de mogelijkheden eindeloos. Tevens kunt u ook gemakkelijk vanuit Sanur Bali nog verder ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld dichtbij gelegen tempels zoals de Tanah tempel of neem een kijkje in de orchideeëntuin.  



De laatste dag van uw combinatiereis wordt u naar de luchthaven van Denpasar gebracht, vanwaar u uw terugreis begint (Bij bijvoorbeeld een 10-daagse reis is dit op dag 9, u arriveert in op Schiphol op dag 10). De laatste nacht verblijft u in het vliegtuig. U zult met plezier kunnen terugkijken op uw prachtige reis in Bali.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design