Toon filters
Sluit filters

Cruise Noorwegen, IJsland & Ierland

Nederland, , Kopenhagen

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.898,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Noorwegen, IJsland & Ierland


Cruise Noorwegen, IJsland & Ierland ****


Exclusieve topdeal! In samenwerking met de Norwegian Cruise Line hebben wij deze 15-daagse cruise aanbieding voor u geselecteerd. Vaar op 14 september met de Norwegian Star naar de mooiste bestemmingen van o.a. Noorwegen (Bergen, & Alesund), de Shetland Eilanden, de Faröer Eilanden, IJsland (Reykjavik), Schotland (Glasgow) & Ierland (Dublin). Tijdelijk ontvangt u gratis het Ultimate Drinking Package. Dit houdt in dat alle frisdrank, bier, sterke dranken, cocktails en wijn (tot $ 15 per glas) zijn inbegrepen! Bovendien zijn bij de cruisevakantie de vliegreis en cruise inclusief alle maaltijden aan boord zijn inbegrepen! Wacht dus niet langer, want er zijn slechts 15 hutten beschikbaar. 



Vanuit Eindhoven vliegt u per Transavia (of gelijkwaardig) naar de luchthaven van Kopenhagen. Nadat u naar de haven van Kopenhagen bent gereisd, scheept u zich in op de Norwegian Star. Dit modern ingerichte cruiseschip met heldere kleuren onderscheidt zich door de gemoedelijke sfeer aan boord, de service en de vele faciliteiten. Zo is er aan boord een grote showlounge waar schitterende shows worden opgevoerd, van livemuziek tot acrobatische shows. Ook vindt u er een karaoke lounge, maar liefst 1.850 m² aan winkeltjes, en een groot casino. De vele bars en restaurants (wel 10 keuzes!) in verschillende stijlen nodigen uit tot gezellige avonden. Dankzij het zogenaamde Freestyle Cruising Concept kunt u bovendien eten waar, wanneer en met wie u wilt. Naast de 2 hoofdrestaurants is het Italianse restaurant 'La Trattoria' ook zeker een aanrader. En als u van sushi houdt dan moet u ook zeker een avond reserveren in 'Ginza' het Japanse themarestaurant. Voor een lange avond tafelen gaat u naar 'Le Bistro', het Franse restaurant waar u kunt genieten van een 6-gangen menu! 



De eerste bestemming van deze schitterende cruisereis is het Noorse Bergen, één van de mooiste steden van Noorwegen. Deze populaire toeristenstad is omringd door prachtige fjorden die een onvergetelijke indruk bij u achter zullen laten. Vanaf de berg Fløyen, die u per kabelbaan kunt bereiken, heeft u een schitterend uitzicht over de stad en de prachtige bergrijke omgeving met watervallen en diepe valleien. Na Alesund, dat een levending centrum kent met leuke winkels en gezellige cafés, vaart de Norwegian Star naar de hoofdstad van IJsland: Reykjavik. Trek vervolgens door de ruige Schotse hooglanden en de Schotse Shetland Eilanden en ontdek het hippe Reykjavik, de meest noordelijke hoofdstad ter wereld met de prachtige Blue Lagoon. Na een bezoek aan Greenock, vanwaar u de bruisende en authentieke Schotse stad Glasgow kunt bezichtigen, bezoekt u de hoofdstad van Ierland; Dublin. Verken de gezellige Temple Bar, ga naar de Guiness Storehouse en maak kennis met het wereldberoemde Guiness, proef de smaak van het oude Ierland in een van de heerlijke Whiskey's of ga shoppen in Henry street. Tot slot vaart de Norwegian Star terug naar Kopenhagen. Omdat u pas in de avond terugvliegt heeft u nog een complete dag voor de boeg. Ga op de foto met de Kleine Zeemeermin, maak foto's aan de 'Nyhavn' met alle gekleurde huisjes. Bent u op zoek naar culturele activiteiten? Dan zijn de paleizen Amaliënborg en Christiansborg echte aanraders. Na aankomst in Eindhoven kunt u terugkijken op een prachtige cruisevakantie!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design