Toon filters
Sluit filters

Hotel Marco Polo (I)

Nederland, Ibiza, San Antonio

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€451,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Marco Polo (I)


Zonvakantie Ibiza- Marco polo I Hotel ***


Marco Polo I Hotel is een heerlijk 3-sterren hotel voor uw zonvakantie op het kleurrijke Ibiza. Het hotel heeft een ideale ligging: 100 meter van het strand en slechts 200 meter van het levendige centrum van San Antonio met tal van restaurants, bars en uitgaansgelegenheden. In de maanden juli en augustus is dit hotel dan ook geliefd bij jongeren.



San Antonio biedt voor elk wat wils. De populaire badplaats ligt tussen de groene heuvels aan de Noord-Westkust van Ibiza. In het centrum vindt u smalle straatjes vol winkels en barretjes en een brede boulevard met gezellige terrasjes. Het eiland staat bekend om haar schitterende en kindvriendelijke zandstranden, helderblauwe zee en adembenemende zonsondergangen. Maar kenmerkend voor deze badplaats is ook het bruisende uitgaansleven. Uitgaan is hier echt een belevenis. Geniet van de uitbundige sfeer in de bars op West End of feest tot in de late uurtje in de grote clubs op Calle Santa Agnès.



Het personeel van Marco Polo I Hotel zal er alles aan doen om u een onvergetelijke zonvakantie te bezorgen. Er is een heerlijk zwembad met zonneterras waar de ligbedden en parasols al voor u klaar staan. Voor een verkoelend drankje of lekkere snack kunt u terecht in de snackbar. Verder is er onder meer een restaurant en internethoek.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design