Toon filters
Sluit filters

Voorjaarscruise over de Rijn & Moezel naar Lelystad

Nederland, , Schweich

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€559,-
Bekijk Aanbod

Informatie Voorjaarscruise over de Rijn & Moezel naar Lelystad


Voorjaarscruise over de Rijn & Moezel naar Lelystad


Vertrek op 7 april a.s. en geniet van een heerlijke voorjaarscruise op het uitstekende MS Allegro, het enige echte Stip-schip, welke op Zoover beoordeeld wordt met een 8,4! Tijdens deze riviercruise bezoekt u diverse authentieke plaatsen langs de Rijn & Moezel, zoals Bernkastel, Bonn, Keulen en Düsseldorf. Ook kunt u aan boord zeer voordelig een fiets huren, zodat u op eigen gelegenheid de diverse wijngebieden en wijndorpjes kunt ontdekken. Tijdens deze 12-daagse riviercruise is de busreis vanuit Nederland inbegrepen, verblijft u o.b.v. volpension (dus inclusief ontbijt, lunch en diner), bevindt zich reisbegeleiding aan boord én is er dagelijks live muziek aan boord. Maar dat is nog niet alles... u krijgt namelijk 2 gratis excursies cadeau! Zo maken we in Andernach o.l.v. een Nederlandssprekende gids en met fakkels in de hand een prachtige standswandeling. In Bernkastel rijden we met een treintje langs de mooie panorama's van de Moezel naar diverse bezienswaardigheden, zoals Michaelsturm, Casanusgeburtshaus, Doktor-Brunnen en diverse vakwerkhuizen. Alleen vertrek op 7 april, dus wees er snel bij! Gegarandeerd vertrek en normale prijs tot wel € 749,-!



Vanuit uw opstapplaats reist u per luxe touringcar naar de haven van Schweich waar de inscheping op het 3-sterren-plus MS Allegro plaats vindt. Achtereenvolgens maakt u kennis met de mooie steden Bernkastel, Zell en Cochem waar u een wandeling door de middeleeuwse centra kunt maken. Neem uitgebreid de tijd om kennis te maken met Koblenz. De ruim 2.000 jaar oude geschiedenis heeft zijn sporen achter gelaten, waardoor het haast lijkt alsof u even terug in de tijd stapt. Uiteraard mogen ook Rüdesheim, Mainz en Andernach niet ontbreken. In het centrum van Bonn vindt u vele schitterende monumenten, zoals het marktplein met het barokke raadhuis en diverse oude kerken. De in Romaanse stijl gebouwde domkerk St. Martin is absoluut een kijkje waard. In dé winkelsteden van Duitsland: Keulen en Düsseldorf, kunt u eerst nog uitgebreid shoppen alvorens het MS Allegro terug richting Nederland vaart. In Nederland maakt het schip nog een stop in Deventer, waar u alle tijd heeft om het historische centrum en de vele monumenten te bezichtigen. Na aankomst in Lelystad kunt u terugkijken op een heerlijke riviercruise naar de mooiste plekjes aan de Rijn en Moezel!



Aan boord van het MS Allegro geniet u van een comfortabel verblijf, waaronder ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen. Tijdens deze cruise wordt u elke avond geamuseerd door live muziek. Waag een dansje op de dansvloer, drink een drankje bij de bar of klets lekker bij met uw reisgenoten. Uniek onder de rivierschepen is dat het MS Allegro over een personenlift beschikt, waarmee u alle dekken bereikt.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design