Toon filters
Sluit filters

Cruise Italië, Griekenland & Kroatië

Nederland, , Venetië

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€879,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Italië, Griekenland & Kroatië


Cruise Griekse eilanden & Kroatië ****


Maak nu deze heerlijke 8-daagse cruisevakantie per 4-sterren Costa Deliziosa, waarbij u diverse romantische bestemmingen zal ontdekken, zoals Corfu, Santorini en Dubrovnik. Aan boord van de Costa Deliziosa zal het u niets ontbreken. U kunt genieten van de vele faciliteiten aan boord, waaronder de grote Samsara Spa, een theater en twee zwembaden!



Vanaf Amsterdam vliegt u in de ochtend per KLM naar Venetië. Na aankomst op de luchthaven reist u op eigen gelegenheid naar de haven van Venetië, die dichtbij de luchthaven ligt. Een transfer is zeer voordelig bij te boeken. In de haven ligt de Costa Deliziosa al op u te wachten. Als eerste zet dit luxe cruiseschip koers naar de historische oude stad Bari, waar u de talrijke kerken, pleinen, karakteristieke steegjes en een goed bewaard gebleven kasteel kunt ontdekken. Hierna volgt Corfu, waar u heerlijk kunt ontspannen op het prachtige zandstrand of bezoek het Venetiaanse fort en de oude stadsmuren, waarop wandelpromenades zijn aangebracht. Vervolgens maakt u kennis met de schitterende eilanden Mykonos en het vulkanische Santorini. Struin in Mykonos door de vele smalle straatjes en steegjes, die bezaaid zijn met restaurantjes, terrasjes en winkels. Bewonder in Santorini de authentieke dorpjes vol smalle, sfeervolle straatjes, ezels en helderwitte huizen en kerken met blauwe koepeldakenen. Vervolgens is het tijd om verder te varen naar Dubrovnik, 'de parel van de Adriatische Zee'. Een bezoek aan de grote Onofrio Fontein, gebouwd in 1438, het Sponzapaleis en de unieke, historische winkelstraat Placa, mogen zeker niet ontbreken tijdens uw bezoek. Tot slot vaart u terug naar de haven van Venetië, de haven waar uw cruise begon. Nadat u zich heeft ontscheept reist u op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Venetië voor uw terugvlucht, wederom per KLM, naar Amsterdam.



Aan boord van de Costa Deliziosa hoeft u zich geen moment te vervelen! U heeft de keuze uit vier verschillende restaurants en 11 sfeervolle bars waar u een heerlijk wijntje of een cocktail kunt drinken. Neem een duik in één van de twee zwembaden of zoek de rust op in de Samsara Spa met o.a. sauna's, whirpools en een fitnessruimte. De mogelijkheden aan boord van de Costa Deliziosa zijn gigantisch!



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design