Toon filters
Sluit filters

Wereldcruise van Europa naar Singapore

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€6.999,-
Bekijk Aanbod

Informatie Wereldcruise van Europa naar Singapore


Wereldcruise van Italië naar Singapore ****


Stap op 2 september op het elegante 4-sterren cruiseschip Costa Luminosa naar de mooiste plaatsen ter wereld! U meert in 70 dagen tijd aan op o.a. de Caribbean (St. Lucia, Grenada & Aruba), de Verenigde Staten (San Diego, Los Angeles & San Francisco), Nieuw-Zeeland (Auckland & Wellington) en Australië (Sydney, Melbourne & Perth) met als eindbestemming Singapore. U vaart tevens door het wereldberoemde Panama Kanaal, een waar spektakel! Uw cruisereis is inclusief non-stop vluchten per KLM, transfer in Italië naar het schip, verblijf o.b.v. volpension tijdens de cruise, dranken tijdens lunch en diner en maar liefst 9 gratis excursies, namelijk:

- Marseille & Aix-en Provence (ca. 8,5 uur) - Marseille, Frankrijk 

- De paden van El Teide (ca. 4,5 uur) - Tenerife, Canarische Eilanden

- Ontdek Cartagena (ca. 4 uur) - Cartagena, Colombia

- Stranden en Beverly Hills (ca. 6 uur) - Los Angeles, Verenigde Staten 

- San Francisco & Golden Gate Bridge (ca. 4 uur) - San Francisco, Verenigde Staten

- Hoogtepunten van Auckland (ca. 4 uur) - Auckland, Nieuw-Zeeland

- Het beste van Sydney (ca. 8 uur) - Sydney, Australië

- Melbourne museum & riviercruise (ca. 4 uur) - Melbourne, Australië

- Citytour Perth (ca. 4 uur) - Perth, Australië



Let op: slechts een beperkt aantal hutten voor deze zeer speciale prijs, dus wees er snel bij! Gegarandeerd vertrek!



Vanaf Amsterdam vliegt u comfortabel per KLM naar Milaan, waarna de transfer u naar de haven van Savona brengt. Hier ligt de diamant in de Costa-vloot, het prachtige 4-sterren Costa Luminosa, al op u te wachten. Ontspan en geniet aan boord van het schip, terwijl het cruiseschip koers zet naar Singapore en onderweg aanmeert langs de mooiste bestemmingen in de Caribbean, Midden-Amerika, Californië en Oceanië!



Gedurende deze unieke en eenmalige wereldcruise bezoekt u o.a. de oudste stad van Frankrijk, Marseille, Málaga in het prachtige Andalusië, het Canarisch Eiland Tenerife, de Caribische Eilanden St. Lucia, Grenada en het op de Nederlandse Antillen gelegen Aruba. Ook maakt u de doorvaart door het Panama Kanaal mee! Vervolgens doet de Costa Luminosa verschillende plaatsen in Midden-Amerika aan. Wat te denken van Costa Rica en Guatemala, waar liefhebbers van ongerepte natuur hun hart kunnen ophalen. Na een bezoek aan Mexico vaart het cruiseschip naar de Verenigde Staten, waar u de mogelijkheid heeft om San Diego, Los Angeles en San Francisco te bezichtigen. Omdat 1 dag in Los Angeles en San Francisco te kort is heeft u 2 dagen de tijd om in deze metropolen op ontdekkingstocht te gaan. Ga naar 'The Walk of Fame' in Hollywood of het heerlijke strand van Venice Beach in Los Angeles en bezoek in San Francisco diverse bezienswaardigheden zoals The Golden Gate Bridge en het gevangeniseiland Alcatraz. Vervolgens is het tijd voor de oversteek over de Grote Oceaan, waarbij we het droomeiland Hawaii, Amerikaans Samoa en Tonga bezichtigen. In Oceanië gaat u van boord in Auckland, Wellington, Sydney (3 dagen), Melbourne en Perth. Vijf topbestemmingen met allen een eigen karakter en prachtige bezienswaardigheden. Tot slot heeft u nog 2 dagen de tijd om kennis te maken met Singapore, waarna u rechtstreeks per KLM terugvliegt naar Amsterdam.



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design