Toon filters
Sluit filters

Rondreis Klassiek Roemenië

Nederland, Boekarest, Boekarest

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€399,-
Bekijk Aanbod

Informatie Rondreis Klassiek Roemenië


Rondreis Klassiek Roemenië


Extra ingekocht: een 8-daagse rondreis Klassiek Roemenië! Tijdens deze rondreis bezoekt u diverse hoogtepunten en prachtige plaatsen in één van de mooiste landen in Oost-Europa. Inclusief vliegreis met 23 kg ruimbagage en verblijf in 4-sterren hotels met ontbijt! Slechts een beperkt aantal data dus wacht niet te lang...



Laat u in Roemenië verrassen door de overweldigende culturele rijkdom. U vindt hier de mooiste Byzantijnse kloosters vol prachtige fresco’s, oude kastelen en historische steden. Deze rondreis voert u door Transsylvanië, langs het fascinerende Roemeense natuurschoon en de belangrijkste historische steden. Middeleeuwse stadskernen, prachtige kerken en betoverende natuurverschijnselen maken een bezoek aan dit land een onvergetelijke belevenis. Van het indrukwekkende Parlementspaleis in de hoofdstad Boekarest en het schilderachtige Sibiu tot ‘de Parel van de Karpaten’, Sinaia. Hoewel het land volop in ontwikkeling is, lijkt het soms alsof u in terug in de tijd gaat. Zo komt u vast en zeker een ossenkar of ezelwagen tegen. Ook de kleurrijke folklore van het land zal u zeker niet ontgaan. Maak kennis met de uiterst gastvrije en vriendelijke bevolking en geniet van de indrukwekkende cultuur in dit prachtige land. 



Boek snel en ontdek tijdens deze nieuwe rondreis wat dit fantastische land voor u in petto heeft!



Hotels


U verblijft tijdens de rondreis in goede 4-sterren hotels in een kamer minimaal voorzien van een badkamer met bad/douche en toilet, TV, telefoon en airco.




Hotel Ramada Parc (of gelijkwaardig), Predeal, dag 1 en 7 

Hotel Piemonte (of gelijkwaardig), Predeal, dag 2 t/m 6


Verzorging


U verblijft tijdens de rondreis op basis van logies en ontbijt. Tegen een toeslag van slechts € 59 p.p. kunt u 7x diner (incl. folklore diner) bijboeken.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design