Toon filters
Sluit filters

Super Last Minute Baltische Staten en St Petersburg

Nederland, , Kopenhagen

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€499,-
Bekijk Aanbod

Informatie Super Last Minute Baltische Staten en St Petersburg


Super Last Minute Baltische Staten en St. Petersburg ****


Boek deze super Last Minute naar de Baltische Staten en St. Petersburg! Stap op 2 juni in Kopenhagen aan boord van het 4-sterren Norwegian Star van Norwegian Cruise Line en ontdek prachtige bestemmingen als Tallinn, St. Petersburg, Helsinki en Stockholm. Gegarandeerd vertrek! Deze last minute cruise is inclusief alle maaltijden aan boord. Absoluut nergens voordeliger en direct € 100,- cashback per persoon!



U reist op eigen gelegenheid naar de haven van het prachtige Kopenhagen, de woonplaats van de beroemde Hans Christian Andersen, met de bekende gekleurde huizen in de haven. Na inscheping varen we naar Warnemünde, vanwaar u de bruisende hoofdstad van Duitsland Berlijn kunt bezoeken. Terwijl u een dag op zee doorbrengt en kunt genieten van alle faciliteiten aan boord van de Norwegian Star, vaart het schip door naar de hoofdstad van Estland: Tallinn.  Het schitterende middeleeuws stadscentrum Tallinn staat in zijn geheel op de lijst van Werelderfgoederen van UNESCO. Maar ook de indrukwekkende Russische stad St. Petersburg staat op het programma. Hier moet u zeker een bezoek brengen aan de opstandingskerk en de Hermitage. Vervolgens vaart het schip door naar de hoofdstad van Finland: Helsinki, waar u al van verre de bekende witte Domkerk ziet. Tot slot heeft u nog de mogelijkheid om het prachtige Stockholm te ontdekken. Vervolgens heeft u een vrije dag op zee, waarbij u alle indrukken van de afgelopen dagen nog even kunt verwerken. De volgende ochtend arriveert u in Kopenhagen en is het tijd om van boord te stappen en op eigen gelegenheid naar huis te reizen. U kunt terugkijken op een prachtige 10-daagse cruise!



Vaar mee aan boord van de Norwegian Star. Dit modern ingerichte cruiseschip met heldere kleuren onderscheidt zich door de gemoedelijke sfeer aan boord, de service en de vele faciliteiten. Zo is er aan boord een grote showlounge waar schitterende shows worden opgevoerd, van livemuziek tot acrobatische shows. Ook vindt u er een karaoke lounge, maar liefst 1.850 m² aan winkeltjes, en een groot casino. De vele bars en restaurants (wel 10 keuzes!) in verschillende stijlen nodigen uit tot gezellige avonden. Dankzij het zogenaamde Freestyle Cruising Concept kunt u bovendien eten waar, wanneer en met wie u wilt. Naast de 2 hoofdrestaurants is het Italianse restaurant 'La Trattoria' ook zeker een aanrader. En als u van sushi houdt dan moet u ook zeker een avond reserveren in 'Ginza' het Japanse themarestaurant. Voor een lange avond tafelen gaat u naar 'Le Bistro', het Franse restaurant waar u kunt genieten van een 6-gangen menu! 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design