Toon filters
Sluit filters

Cruise Italië, Frankijk en Spanje

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€549,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Italië, Frankijk en Spanje


Cruise Italië, Frankrijk en Spanje ****+


Scheep op 10 of 16 december in op een heerlijke 7-daagse cruise tegen een extreem lage prijs op het nieuwste paradepaardje van Costa Cruises, de 4-sterren-plus Costa Diadema! Tijdens deze cruise vaart u een prachtige route langs de vele hoogtepunten van de Middellandse Zee. Zo vaart u naar het zonnige Barcelona, heeft u de mogelijkheid om vanuit Civitavecchia het historische Rome met al haar hoogtepunten te bezichtigen, bezoekt u het prachtige La Spezia en de oudste stad van Frankrijk; Marseille! Bij deze cruisevakantie zijn vliegreis, transfers én verblijf o.b.v. volpension inbegrepen. 



Vanuit Amsterdam vliegt u naar de luchthaven van Nice of Milaan (afhankelijk van vertrekdatum). Nadat u per transfer naar de haven van Savona bent gebracht, scheept u zich in op de Costa Diadema. De Costa Diadema is pas eind 2014 in de vaart genomen. Een absoluut juweeltje, met een fraaie en harmonieuze bouw waardoor een elegante sfeer is ontstaan. Terecht op Zoover beoordeeld met een rapportcijfer 9.0! De Diadema biedt werkelijk alles wat u maar kunt bedenken bij een luxe cruise. Het meest unieke is misschien wel de 500 meter (!) lange promenade, waardoor je bijna rondom het schip kan lopen. U vindt hier diverse cabana’s en restaurants waardoor de mogelijkheid bestaat om niet alleen binnen maar ook buiten te eten en te drinken, tot in de late uurtjes. Faciliteiten zijn er in overvloed, zoals maar liefst 7 restaurants (waaronder teppanyaki), 15 bars (waaronder een wijn- en proseccobar en Italiaanse ijs- en chocoladebar), 3 zwembaden waarvan 1 overdekt, 8 jacuzzi’s, 4-D bioscoop, Lasergame en Playstation World, een indrukwekkend casino, Grand Prix Simulator, Samsara Spa en fitness van 7.800 m2, een groot theater met dagelijks shows en een groot aantal taxfree winkels. Dus mocht het wat minder weer zijn, hoeft u zich geen moment te vervelen!



Na inscheping zet het schip koers naar de eerste bestemming, Marseille. Bewonder hier de 'Corniche Kennedy', een schitterende kustweg die een panoramisch uitzicht biedt op de eilanden voor de kust van Marseille. De volgende dag kunt u een bezoek brengen aan de stad van de kunstenaars Miró en Gaudí, Barcelona.  Bewonder het indrukwekkende La Sagrada Familia, flaneer over de Las Ramblas of geniet op een terrasje van een heerlijke tapas. Na een ontspannen dag op zee, waarbij u alle faciliteiten van het schip kunt ontdekken, komt u de vijfde dag aan in Civitavecchia. Maak vanuit de haven van Civitavecchia een dagtocht naar het oude Rome, ideaal om het Colosseum, Forum Romanum, Vaticaanstad en het Pathenon te bezichtigen. Vol indrukken keert u terug op de Costa Diadema, alvorens het cruiseschip naar La Spezia vaart, een prima uitvalsbasis om de steden Florence en Cinque Terre te ontdekken. De volgende dag arriveert het schip in de haven van Savona, waar u ontscheept en de transfer naar de luchthaven van Genua volgt. Vanuit Genua vliegt u per KLM terug naar Amsterdam. U kunt terugkijken op een heerlijke cruise langs alle hoogtepunten van de Middellandse Zee...!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design