Toon filters
Sluit filters

Da Rocha Aparthotel

Nederland, Algarve, Praia da Oura

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€475,-
Bekijk Aanbod

Informatie Da Rocha Aparthotel


Zonvakantie Portugal - Da Rocha Aparthotel****


Da Rocha Aparthotel is perfect gelegen in het centrum, nabij de prachtige haven van Praia da Rocha en slechts door een weg gescheiden van het strand. Het luxe complex beschikt over vele faciliteiten. Zo verblijft u in moderne en ruime appartementen met o.a. een kitchenette en een gedeelde woon-/slaapkamer. Ontspannen kunt u op het zonneterras, waar verkoeling te vinden is in het zwembad.



Één van de bekendste badplaatsen van de prachtige Algarve is Praia da Rocha. Jaarlijks trekt het vele toeristen vanwege haar schitterende zandstrand, dat wordt omgeven door hoge, grillige gevormde zandsteenrotsen. De letterlijke betekenis van Praia da Roche is dan ook 'strand van de rotsen'. Proef de Portugese sfeer en neem plaats op één van de gezellige terrasjes. Daarnaast vindt u in deze badplaatsje nog diverse sporen van de vroegere Moorse overheersing, zowel in de architectuur als in de muziek. Zo is het levenslied van Portugal nog regelmatig te horen.



Boek nu uw voordelige zonvakantie naar de bekende badplaats Praia da Roche en verblijf in het luxe 4-sterren Da Rocha Aparthotel.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design