Toon filters
Sluit filters

Oscar Resort

Nederland, Noord Cyprus, Kyrenia

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€249,-
Bekijk Aanbod

Informatie Oscar Resort


Zonvakantie Cyprus - Oscar Resort ****


Het 4-sterren Oscar Resort, nabij de gezellige badplaats Kyrenia is, een uitstekende keuze voor een zonvakantie op Cyprus. U zult zich direct welkom voelen dankzij het vriendelijke personeel van het resort. Daarnaast zorgen de vele faciliteiten van het hotel ervoor dat u zich niet hoeft te vervelen. Wat dacht u van een duik in één van de 3 buitenzwembaden, waaronder een kinderbad met glijbanen en een golfslagbad!



Het Oscar Resort ligt direct aan het strand en het gezellige centrum van Kyrenia bevindt zich op slechts 1 km afstand. U kunt gebruik maken van de gratis shuttleservice die u 3 keer per dag vanuit het hotel naar Kyrenia brengt.



In Kyrenia vindt u een oude pittoreske haven, in de vorm van een hoefijzer, die nog steeds wordt gebruikt door de vele vissers. Hier vindt u tevens vele restaurantjes en cafeetjes met gezellige terrasjes waar u heerlijk kunt zitten en genieten van het mooie uitzicht tijdens een diner of een drankje. Kyrenia is tevens een waar paradijs voor de strandliefhebber! De stranden van fijn goudkleurig zand, worden afgewisseld door woeste kliffen en bergachtige landschappen.



Al zin gekregen in deze zonvakantie naar Cyprus? Boek dan nu tegen wel heel voordelige prijzen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design