Toon filters
Sluit filters

Hotel Maslinica Hedera

Nederland, Istrië, Rabac

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€79,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Maslinica Hedera


Autovakantie Kroatië - Hotel Maslinica Hedera ***


Geniet in het voormalige vissersplaatsje Rabac van alles wat een autovakantie dient te hebben: een heerlijk klimaat, groene omgeving, kristalhelder water, prachtige vergezichten, een fijn hotel, talloze excursiemogelijkheden en een scala aan goede restaurants waar u uitgebreid kunt tafelen.



In het populaire Istrië kunt u alle kanten op. Van watersporten en uitgebreide wandelingen tot stedentrips en excursies naar fascinerende bezienswaardigheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Pore?, Rovinj, Opatija, Lovran of het historische Pula, waar u schitterende bouwwerken uit de Romeinse tijd aantreft. Voor wie alles uit deze autovakantie wil halen, mag ook een bezoek aan het Sloveense Postojna, één van de grootste druipsteengrotten ter wereld, en het werkelijk adembenemende Nationaal Park Plitvice niet ontbreken. Of breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Italiaanse Trieste.



Bijkomen van alle onvergetelijke indrukken doet u in Hotel Maslinica Hedera, waar u aanschuift voor het ontbijt en diner (inbegrepen). Het hotel is ideaal gelegen, aan het strand en op slechts 200m van het vissersdorpje Rabac. Kom geheel tot rust in het wellnessgedeelte (tegen betaling), kleur bij op het zonneterras of vermaak u in één van de 4 zwembaden of met één van de andere faciliteiten. 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design