Toon filters
Sluit filters

Hotel Garni Schonblick

Nederland, Tirol, Söll

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€175,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Garni Schonblick


Autovakantie Oostenrijk - Hotel Garni Schönblick incl. E-bike


Deze autovakantie biedt u de mogelijkheid om de prachtige bergachtige omgeving van Tirol in Oostenrijk te verkennen. U verblijft in het gezellige 3-sterren Hotel Garni Schönblick dat rustig, maar toch centraal is gelegen in het pittoreske dorpje Söll.



Söll ligt in een vallei aan de voet van de gebergten de Wilder Kaiser en de Hohe Salve. In de zomermaanden is het plaatsje een waar paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. Zowel beginnende als gevorderde wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen aan de verschillende routes die in het gebied zijn uitgestippeld. Één van de bekendste wandelroutes in het gebied is Hexenwasser, die bijzonder geschikt is voor families met kinderen, vanwege de vele activiteiten die langs de route worden georganiseerd. Het authentieke, autovrije centrum van Söll met beschilderde huisjes, een barokke kerk en een keur aan winkeltjes, Tiroler bars en restaurants, ligt op slechts 100 meter afstand van het hotel.  



Kortom, of u nu kiest voor rust en ontspanning of een actieve vakantie, Hotel Garni Schönblick is een prima uitvalsbasis voor beide. Bij dit geweldige arrangement zijn het ontbijt en een Movelo E-bike met een introductie les (met een korte begeleide fietstocht) en een kaart met diverse fietsroutes inbegrepen!    



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design