Toon filters
Sluit filters

Voordeelcruises Oud-Hollandsche Steden

Nederland, , Lelystad

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€179,-
Bekijk Aanbod

Informatie Voordeelcruises Oud-Hollandsche Steden


Voordeelcruises Oud-Hollandsche Steden


Vaar tijdens deze prachtige riviercruise door het mooie Noord-Nederlandse landschap en kom veel te weten over dit gedeelte van Nederland. Het 3-sterren-plus MS Allegro, een écht Stip-schip, stopt onderweg langs schitterende oude steden waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Aan boord verblijft u o.b.v. volpension en is ook iedere dag live muziek inbegrepen.



Deze riviercruise zal beginnen vanuit de prachtige Bataviahaven in Lelystad, dat bekend staat als een prachtige haven waar de replica van het VOC-Schip Batavia gelegen is. Afhankelijk van de door u gekozen data zal u varen naar het mooie Stavoren, Enkhuizen of Texel. Stavoren behoort tot de oudste van de groep Friese steden en heeft een nostalgische charme weten te creëren. Ervaar de sfeer van de Zuiderzee, neem een kijkje bij het beeld van het Vrouwtje van Stavoren of kom meer te weten over de tijdens een bezoek aan het Museum ’t Ponthuis. Maar de riviercruise doet ook andere tal van mooie bestemmingen aan, zoals Haarlem, Sneek, Medemblik en Hoorn, welke ook afhankelijk van uw vertrekdatum. Klik voor een gedetailleerde vaarroute per vertrekdatum op het kopje 'Cruiseprogramma'.



Indien u de 7-daagse riviercruise heeft geboekt zal u na Lelystad doorvaren naar het Friese Lemmer. Lemmer is vanaf het water de toegangspoort tot Friesland. Maak een wandeling langs het IJsselmeer en het sfeervolle centrum of breng een bezoek aan de orchideeënhoeve waar u diverse orchideeën en vlinders kunt bekijken. Vanuit Lemmer zal het schip koers zetten naar de oude stadsgrachten van Sneek. Binnen de deels ommuurde historische binnenstad wordt u uitgenodigd om heerlijk plaats te nemen op één van de terrassen om een drankje te nuttigen. Na Sneek gezien te hebben zult u naar de oudste stad van West-Friesland varen, namelijk Medemblik. Hier kunt u volop oude bezienswaardigheden zoals het kloosterhuis, het Dijkshuis, pakhuis 'De Wolff' en 'Het Scheve Huis'. Of waan u in de Middeleeuwen tijdens een bezoek aan Kasteel Radboud. Na een heerlijke week op de MS Allegro zult u terugvaren naar Lelystad waar u zult ontschepen en kunt nagenieten van een heerlijk cruisevakantie.



Aan boord van het MS Allegro geniet u van een comfortabel verblijf, waaronder ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen.

Tijdens deze cruise wordt u elke avond geamuseerd door live muziek. Waag een dansje op de dansvloer, drink een drankje bij de bar of klets lekker bij met uw reisgenoten. Uniek onder de rivierschepen is dat het MS Allegro over een personenlift beschikt, waarmee u alle dekken bereikt.



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design