Toon filters
Sluit filters

Cruise van Venetië naar Athene

Nederland, , Venetië

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€698,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise van Venetië naar Athene


Cruise van Venetië naar Athene


Venetië, Corfu, Santorini, Kreta en Athene; het zijn slechts enkele hoogtepunten die u tijdens deze cruisevakantie staan te wachten. Door het zeer gewaardeerde neoCollection slow cruising-concept op de 4-sterren Costa neoRiviera kunt u dineren op het tijdstip wanneer het u uitkomt en heeft u per bestemming langer de tijd om op ontdekkingstocht te gaan. Bovendien zijn vliegreis per KLM en alle maaltijden aan boord inbegrepen. Gaat u mee?



Na de comfortabele vliegreis per KLM reist u op eigen gelegenheid naar de haven van Venetië , waar u zich inscheept op de Costa neoRiviera. Omdat het cruiseschip pas op de tweede dag omstreeks 16.30 uur vertrekt, heeft u volop tijd om deze romantische stad te verkennen. Via de peoplemover bent u zo bij het Piazza Roma, vanuit het hart van de stad kunt u alle kanten op. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het San Marco-plein of maak een gondeltocht over de grachten en vaar o.a. onder de wereldberoemde Brug der Zuchten. Na Venetië is het tijd om Split, de tweede grootste stad van Kroatië, te bezichtigen. Vervolgens staan Corfu en Santorini, waar u sfeervolle straatjes, witte huisjes en kerken met blauwe koepeldagen vindt, op het programma. Ook Heraklion, de hoofdstad van Kreta, is een heerlijke bestemming. Boek aan boord een excursie waarbij u de hoogtepunten van het grootste Griekse eiland gaat bezichtigen of ga op eigen gelegenheid kennis maken met Kreta. Tot slot vaart de Costa neoRiviera naar haar eindbestemming: Athene. U heeft twee dagen om in deze historische stad op ontdekkingsreis te gaan. Vooral een bezoek aan de schitterende Akropolis, de historische nederzetting op de Tafelberg die u niet over het hoofd kunt zien en het daar gelegen imposante Parthenon mogen zeker niet ontbreken! Na de vliegreis per KLM komt uw fantastische cruisevakantie ten einde.





De totale verbouwing en het nieuwe neoCollection concept, met o.a. langere aanlegtijden en flexibele dinertijden, maken dat u aan boord van Costa neoRiviera optimaal van comfort kan genieten. Maak kennis met culinaire hoogstandjes, drink een drankje in één van de sfeervolle bars en lounges, beproef uw geluk in het casino en ontspan in het prachtige wellnessgedeelte. U hoeft zich aan boord geen moment te vervelen!

 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design