Toon filters
Sluit filters

Hotel Disneys Cheyenne

Nederland, Parijs Ile de France, Marne-la-Vallée

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€199,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hotel Disneys Cheyenne


Disneyland® Paris - Disney's Hotel Cheyenne


Waan je een echte cowboy in Disney's Hotel Cheyenne, gebouwd in de stijl van het Wilde Westen. Van en naar de Disney® Parken kun je eenvoudig gebruik maken van de gratis shuttlebus die je in 5 minuten naar de ingang brengt. Tegen betaling kun je ritjes maken op een pony of genieten van een drankje in de Red Garter Saloon.



Welkom in de wereld van Disney waar dromen werkelijkheid worden! In het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park krijg je de kans om je favoriete Disney figuren in levende lijve te ontmoeten! Ga op de foto met Mickey, Sneeuwwitje, Donald Duck, Buzz Lightyear en nog vele anderen! Elke dag zijn er in Disneyland® Paris ook diverse shows en parades, zoals Disney Magic on Parade. Geniet ook van de award winnende avondshow Disney Dreams®!



Het hotel bestaat uit 14 woonblokken die je het idee geven in een dorp te zijn. De kamers zijn traditioneel ingericht en vernoemd naar helden uit het Wilde Westen. Voor de kleine cowboys en cowgirls is er o.a. een buitenspeeltuin, speelruimte en amusementshal.



Openingstijden Disneyland® Paris: de themaparken en hotels van Disneyland® Paris zijn het hele jaar door geopend, waardoor er onderhoud gepleegd zal moeten worden tijdens reguliere openingsuren. Naast het dagelijks onderhoud is het soms noodzakelijk bepaalde attracties te sluiten voor een langere periode. De geplande sluitingen staan op deze website aangegeven. Houdt u er rekening mee dat deze planningen ieder moment en zonder aankondiging kunnen worden gewijzigd. Voor de meest actuele informatie, raden wij u aan om de flyers en/of informatieborden in de parken te raadplegen bij aankomst.



 Voor het reserveren van uw Disney boeking wordt u doorgelinkt naar de website van Disneyland® Paris. Bij het afronden van de reservering worden uw credit card gegevens gevraagd, houdt u deze daarom gereed.



© Disney

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design