Toon filters
Sluit filters

Combinatiereis Ubud & Seminyak

Nederland, Bali, Seminyak

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€979,-
Bekijk Aanbod

Informatie Combinatiereis Ubud & Seminyak


Combinatiereis Ubud & Seminyak***(*)


Ontdek 2 prachtige bestemmingen op Bali in één reis! Deze combinatiereis brengt u allereerst naar Ubud waar de authentieke cultuur en mooie natuur u zal verassen. Daarna vertoeft u de rest van de reis in Seminyak waar u heerlijk kunt ontspannen met de ideale mix van zon, zee en strand. U verblijft deze reis in 3- en 4-sterren hotels zodat u niets te kort komt en u volledig kunt genieten tijdens deze prachtige combinatiereis Ubud & Seminyak!



 



Dag 2 - 5: Ubud


Nadat u uw eerste nacht in het vliegtuig heeft doorgebracht komt u aan in Bali op uw tweede vakantiedag. Daar zal u de eerste drie nachten doorbrengen in het 3-sterren Pertiwi Resort gelegen in Ubud. Ubud is hét culturele centrum van Bali en staat bekend om zijn traditionele houdsnijkunst. Hier zijn verschillende bezienswaardigheden die u eigenlijk niet mag missen. Zo kunt u de bijzondere Pura Dalem Agung Padangtegal tempel bezoeken, een kijkje nemen bij de apen in Monkey Forest, wandelen door de botanische tuin Kutuh Kaja en lekker struinen over de markt van Ubud. Genoeg om op te noemen! Tevens is het is het gebied zeer geschikt voor wandelen en fietsen, zo kunt u Bali nóg beter ontdekken. Tijdens een fiets- of wandeltocht zult u bijzondere landschappen en natuur tegenkomen, denk bijvoorbeeld aan de vruchtbare rijstvelden. De dagen in Ubud zijn naar eigen ingeving in te vullen.



Op uw vijfde vakantiedag staat er een transferbus voor u klaar die u naar Seminyak brengt. Daar zult u uw vakantie voortzetten.



Dag 5 - ... : Seminyak


De rest van de reis zult u in het 4-sterren Vasanti Seminyak Resort te Seminyak doorbrengen. Hier kunt u nog een aantal dagen (afhankelijk van de door u geboekte aantal reisdagen) genieten van het heerlijke strand, prachtige natuur en cultuur met vele bezienswaardigheden. Seminyak is een trendy vakantiebestemming aan de westkust van Bali en een prima uitvalsbasis om Bali te verkennen!. 



De laatste dag van uw combinatiereis wordt u naar de luchthaven van Denpasar gebracht, vanwaar u uw terugreis begint (Bij bijvoorbeeld een 10-daagse reis is dit op dag 9, u arriveert in op Schiphol op dag 10). De laatste nacht verblijft u in het vliegtuig. U zult met plezier kunnen terugkijken op uw prachtige reis in Bali.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design