Toon filters
Sluit filters

Vigilia Park

Nederland, Tenerife, Puerto de Santiago

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€392,-
Bekijk Aanbod

Informatie Vigilia Park


Zonvakantie Tenerife - Vigilia Park ***


Voor een ontspannen zonvakantie op Tenerife boekt u Vigilia Park! Het complex is rustig gelegen in hartje Puerto de Santiago en heeft ruime appartementen en heerlijke faciliteiten zoals een prachtig dakterras met o.a. een zwembad en jacuzzi. Wat wilt u nog meer? Boek nu uw zonvakantie naar het zonnige eiland Tenerife!



Puerto de Santiago is een rustige badplaats aan de westkust van Tenerife. Het is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen zonvakantie. Appartementencomplex Vigilia Park beschikt over ruime appartementen en heerlijke faciliteiten. Zo is het voor jong en oud heerlijk vertoeven bij het (verwarmbare) zwembad met een apart kinderbad en een zonneterras met ligbedden en parasols. Voor een verkoelend drankje kunt u terecht bij de poolbar. U kunt het ook hogerop zoeken. Op het dak vindt u nog een zwembad met jacuzzi, een zonneterras met ligbedden en parasols en een pool-/snackbar. Vanuit hier kunt u genieten van een adembenemend uitzicht over zee en de kliffen van Los Gigantes. Daarnaast beschikt het complex over een buffet- en à-la-carte restaurant. Voor kinderen is er een speeltuin aanwezig. 



Wilt u het eiland verder gaan verkennen? In de nabij gelegen badplaats Los Gigantes vindt u een mooi haventje, waar vandaan diverse boottochten worden georganiseerd. Breng ook zeker een bezoek aan de El Teide, de grootste vulkaan op het eiland! Of bewonder de piramides van Güímar. Deze indrukwekkende bouwwerken zijn uit lavagesteente gebouwd. Verder is het attractiepark Loro Parque leuk om met het gehele gezin te bezoeken. Hier worden shows opgevoerd met o.a. dolfijnen, orka’s, zeehonden en papegaaien.



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design