Toon filters
Sluit filters

Azuline Costa Mar

Nederland, Ibiza, San Antonio

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€310,-
Bekijk Aanbod

Informatie Azuline Costa Mar


Zonvakantie Ibiza - Azuline Costa Mar ***


Vier uw zonvakantie dit jaar op het kleurrijke maar zeer veelzijdige Ibiza. Azuline Costa Mar appartementen liggen op een steenworp afstand van het strand en slechts 500m van het gezellige centrum van San Antonio. San Antonio is een van de populairste badplaatsen van Ibiza en dat is niet voor niks! Schitterende en kindvriendelijke stranden, indrukwekkende zonsondergangen en volop faciliteiten voor jong en oud waaronder een bruisend uitgaansleven maken San Antonio een waar vakantieparadijs.



Niet alleen de stranden van San Antonio zijn de moeite waard. Ibiza biedt een verscheidenheid aan prachtige stranden. Bezoek bijvoorbeeld Cala Carbo, een knus familiestrand in het zuidwesten van Ibiza of Cala Mastella, een kleine en rustige baai met een gezellige authentiek restaurantje.Voor sportievelingen is het keienstrand Cala d’Albarca een aanrader. Deze ongerepte baai is alleen te voet in ca. 45 min te bereiken maar is de wandeling zeker waard. De hoofdstad van het eiland, Ibiza-stad, staat bekend om haar uitbundige nachtleven maar is een aanrader voor iedere vakantieganger. Het oude centrum nodigt uit voor een cultuurwandeling langs de oude stadsmuren en door smalle straatjes. Vanaf de kathedraal aan de top van de heuvel heeft u prachtig uitzicht over de stad. Een andere leuke bezienswaardigheid is de hippiemarkt in Es Canar.



Ook bij het appartementencomplex kunt u genieten van het aangename klimaat van Ibiza. Azuline Costa Mar biedt een zwembad met apart kinderbad en een zonneterras met ligbedden. Voor een verfrissend drankje en een snack kunt u terecht bij de snackbar. Daarnaast biedt het complex WiFi, een internethoek, gameroom en een TV-ruimte.



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design