Toon filters
Sluit filters

Manolya Hotel

Nederland, Noord Cyprus, Kyrenia

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€199,-
Bekijk Aanbod

Informatie Manolya Hotel


Zonvakantie Cyprus - Manolya Hotel ***


Op zoek naar een voordelige zonvakantie? Boek snel deze heerlijke strandvakantie naar het zonnige Cyprus. In het noorden van het eiland, direct aan zee treft u het 3-sterren Manolya Hotel. Vanuit dit gemoedelijke hotel heeft u een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee en nabijgelegen de bergen. Op loopafstand treft u diverse zandstrandjes en winkels.



Doordat het toerisme op het noordelijk deel van het eiland kleinschalig is gebleven, is dit deel van Cyprus grotendeels ongerept gebleven en kunt u hier nog genieten van afgelegen baaien en de mooiste stranden. Het aangename klimaat maakt Cyprus niet alleen een uitstekende bestemming voor een zonvakantie maar zorgt ook voor een rijke variatie aan bloemen en planten die u het hele jaar laten genieten van de prachtige kleuren. Bezoekt u het eiland in augustus of september? Ga dan zeker langs Alagadi Beach, ook wel Turtle Beach genoemd. Jaar na jaar vinden meer dan 100 zeeschildpadden hier hun vaste plek terug om eieren te leggen. In augustus en september komen ze uit en is het een waar wonder om kleine schildpadjes naar zee te zien kruipen.



Op ca. 15 km afstand van uw hotel vindt u de populaire badplaats Kyrenia. Wandel vanuit het historische centrum door smalle, knusse straatjes met talloze restaurants, terrasjes en winkeltjes naar de oude idylische haven. Strijk hier eens neer op een gezellig terras en geniet van een schiiterend uitzicht op vele jachten en vissersbootjes. Cultuurliefhebbers kunnen in Kyrenia hun hart ophalen met een bezoek aan het kasteel van Kyrenia, het Scheepswrakken Museum, de abdij van Bellepais en het St. Hilarion Kasteel waarvan wordt gezegd dat de inspiratie is geweest voor Sneeuwwitje en het Walt Disney's Kasteel.



Ook rond het hotel kunt u genieten van de zon. Op het zonneterras, vanwaar u prachtige uitzicht heeft over zee, staan de ligbedden al voor u klaar. Neem tuseendoor een verfrissende duik in het zwembad en geniet van een drankje in de bar. U verblijft o.b.v. logies & ontbijt. Tegen een geringe toeslag boekt u halfpension bij, waarbij het ontbijt is inbegrepen en u 's avonds aanschuift voor een smakelijk diner.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design