Toon filters
Sluit filters

Sempati Hotel

Nederland, Noord Cyprus, Kyrenia

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€149,-
Bekijk Aanbod

Informatie Sempati Hotel


Zonvakantie Cyprus - Sempati Hotel ***


Genieten van een zon, zee en strand in een rustige en groene omgeving? Boek dan deze goedkope zonvakantie naar het zonnige Cyprus. U verblijft in het kleinschalige 3-sterren Hotel Sempati, inclusief ontbijt, op slechts een steenworp afstand van het strand. Hotel Sempati beschikt onder meer over een heerlijk zwembad met zonneterras, een restaurant en een gezellige bar. Voor de kleintjes is er een kinderbad en speeltuintje. Het gemoedelijke hotel vormt een prima uitvalsbasis om Noord-Cyprus te ontdekken.



Het toerisme in dit deel van het eiland is kleinschalig gebleven, waardoor Noord-Cyprus nog grotendeels ongerept is. Ontdek in alle rust prachtige strandjes en afgelegen idyllische baaitjes. Het aangename klimaat maakt Noord-Cyprus niet alleen een uitstekende bestemming voor een strandvakantie maar zorgt ook het hele jaar voor een rijke variatie aan kleurrijke bloemen en planten. Bezoekt u het eiland in augustus of september? Ga dan zeker naar Turtle Beach waar ieder jaar meer dan 100 zeeschildpadden hun eieren leggen. In augustus en september komen de eieren uit en is het werkelijk een unieke ervaring om de kleine schildpadjes naar zee te zien kruipen.



Op ca. 17 km van Hotel Sempati vindt u de populaire badplaats Kyrenia. Het gezellige centrum van Kyrenia concentreert zich rondom de kleine straatjes die uitkomen in de haven. Deze oude, pittoreske haven wordt nog steeds gebruikt door de lokale vissers. In de haven kunt u in een van de restaurantjes en cafeetjes met gezellige terrassen heerlijk genieten van het mooie uitzicht op de haven. Andere aanraders in Kyrenia zijn het kasteel van Kyrenia en het Scheepswrakken Museum.



 



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design