Toon filters
Sluit filters

Zonnige Voorjaarscruise Spanje & Italië

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€698,-
Bekijk Aanbod

Informatie Zonnige Voorjaarscruise Spanje & Italië


Zonnige Voorjaarscruise Spanje & Italië ****


Profiteer van deze topaanbieding en vaar per 4-sterren Costa Fascinosa naar de prachtige steden Barcelona en Valencia én de eilanden Mallorca en Sicilië. U leest het goed! U kunt al deze cruise boeken vanaf € 689,- en tegen een kleine toeslag verblijft u in een buiten- of balkonhut! Vertrek is op 2 en 9 april, dus grote kans dat u gaat genieten van de eerste warme zonnestralen! Bij deze cruise zijn bovendien de vliegreis per KLM, 23 kg ruimbagage, transfers én alle dagen ontbijt, lunch en diner aan boord van het cruiseschip inbegrepen! Let op: we hebben slechts een beperkt aantal hutten in ons aanbod en OP = OP! 



Vanuit Amsterdam vliegt u op 2 of 9 april per KLM naar de luchthaven van Milaan, waarna de transfer naar de haven van Savona plaats zal vinden. Hier ligt de Costa Fascinosa al klaar om ontdekt te worden. Aan boord van de Costa Fascinosa zal het u aan niets ontbreken! U heeft de keuze uit vele restaurants en sfeervolle bars en ook aan ontspanning en entertainment is gedacht. Neem een duik in één van de vier zwembaden, beproef uw geluk in het casino, zoek de rust op in het wellnessgedeelte of woon een spectaculaire show bij in het theater. De mogelijkheden om uw dagen te vullen zijn legio!



Maar ook de heerlijke zonnige bestemmingen zullen u tot de verbeelding spreken. Wat te denken van de wereldstad Barcelona, dat werkelijk voor ieder wat wils te bieden heeft. Het uitgestrekte strand van 'Nova Mar Bella Beach', de Sagrada Familia, de gezellige Ramblas boulevard en het Plaza de Catalunya; u vindt het er allemaal. Vervolgens heeft u de kans om in Valencia, de twee na grootste stad van Spanje, op ontdekkingstocht te gaan. Geniet in deze prachtige stad van heerlijke maaltijden, zoals het traditionele Spaanse gerecht paella en lekkere tapas onder het genot van een goed glas Spaanse Sangria en ontdek de mooiste bezienswaardigheden. De stad kenmerkt zich door een diversiteit in architectuur, van gotisch tot art-nouveau, zoals u al wandelend door de stad zult zien. Maar ook Palma de Mallorca, waar u kunt genieten van kilometerslange zandstranden, helderblauw zeewater, het heerlijke klimaat en diverse bezienswaardigheden, ontbreekt niet tijdens deze heerlijke voorjaarscruise. Bezoek in Palma de Mallorca de beroemde, zeer opvallende kathedraal, het indrukwekkende paleis of verzamel leuke snuisterijen op de gezellige markt. De een na laatste bestemming is de hoofdstad van Sicilië: Palermo. Ontdek de invloeden van onder meer de Byzantijnse en Arabische overheersing tijdens een rondleiding in Palermo en Reale of maak bijvoorbeeld een bijzondere themawandeling, waarbij u op zoek gaat naar de mysterieuze kant van Palermo. Vervolgens maakt u kennis met het Zuid-Italiaanse Napels. Napels is dé stad van geschiedenis, kunst en cultuur. Ook is het de geboorteplaats van pizza’s, lasagne en spaghetti en het thuis van vele bezienswaardigheden die u onder het genot van de sterkste espresso's in u opneemt. Van sprookjesachtige kastelen, imposante kerken en paleizen tot brede boulevards en interessante musea, zoals het Musea Archeologico Nazionale, waar u onder meer objecten uit de Oudheid en het door lava bedekte Pompeï kunt zien; Napels heeft het u te bieden. Nadat de Costa Fascinosa in de haven van Savona is aangekomen volgt de transfer naar de luchthaven van Milaan voor uw terugvlucht per KLM naar Amsterdam. Na aankomst kunt u terugkijken op een heerlijke zonnige voorjaarscruise!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design