Toon filters
Sluit filters

8-daagse cruise 'Steden van West-Europa'

Nederland, , Amsterdam

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€549,-
Bekijk Aanbod

Informatie 8-daagse cruise 'Steden van West-Europa'


Cruise 'Steden van West-Europa' ****+


Topcruise voor een absurd lage prijs! Vaar vanuit Amsterdam mee naar de mooiste steden van West-Europa. Zo maakt u in 8 dagen tijd kennis met de prachtige Hanzestad Hamburg in Duitsland, het Franse Le Havre waarvandaan u o.a. het romantische Parijs kunt bezoeken, Southampton waarbij een bezoek aan Londen niet mag ontbreken én Zeebrugge in België waarbij u Brussel of Gent kunt gaan bezichtigen. U verblijft op het luxueuze 4-sterren-plus MSC Splendida inclusief alle maaltijden aan boord! Normale brochureprijs € 899,- dus meer dan € 400,- korting!



Tijdelijke actie: indien u nu bij Stip Reizen deze fantastische cruisevakantie boekt, dan ontvangt de tweede persoon maar liefst 50% korting op het cruisegedeelte. Deze prijzen zijn reeds verwerkt in de prijstabel. 



Sta versteld van de luxe van de MSC Splendida. Dit schip weet als geen ander vooruitstrevende technologie en uitzonderlijk comfort te combineren. Typerend is het futuristische design waarbij de Italiaanse stijl en elegantie niet uit het oog zijn verloren. Het grote aantal faciliteiten maakt dat u niets tekort komt. Geniet van een romantisch diner in het Villa Verde restaurant met panoramisch uitzicht op zee, werk aan uw conditie in de fitnessruimte of neem een duik in één van de vier zwembaden. Op zoek naar ontspanning? Relax op het zonnedek dat enkel voor volwassenen toegankelijk is of bezoek de geliefde Aurea Spa, waar u heerlijk in de watten wordt gelegd.



Gedurende deze topcruise maakt u o.a. kennis met de prachtige Hanzestad Hamburg. Hamburg, dat gelegen is aan de Elbe en de Alster, fungeert al sinds de Middeleeuwen als strategische handelplaats tussen Noord-, Midden en West-Europa. Dat is terug te zien in de vele historische bezienswaardigen, zoals de St. Michaelis kerk en oude Speicherstadt. Tevens meren we aan in Le Havre, waar vandaan u de mogelijkheid heeft om de stad van de liefde, Parijs, te ontdekken. Le Havre is een baken van grote moderne architectuur en een vakantieoord dankzij het lange en goed uitgeruste strand. Zodra uw luxueuze MSC cruiseschip in Le Havre ligt aangemeerd, kunt u deze aanlokkelijke en moderne Franse stad verkennen of verder weg trekken met een van de excursiepakketten die aan boord worden aangeboden, zoals de excursie naar Mont Saint Michel. Na Frankrijk volgt de overtocht richting Groot-Brittannië. waar we zullen arriveren in Southampton, toegangspoort tot veel historische bezienswaardigheden in Zuid-Engeland. Vanuit Southampton kunt u gemakkelijk het bruisende Londen bezoeken. Bewonder onder meer de Big Ben, Westminster Abbey en Buckingham Palace of ontspan in één van de vele parken. Tenslotte brengt u ook nog een bezoek aan het Belgische Zeebrugge. Vanuit Zeebrugge kunt u eenvoudig een excursie maken naar Gent of Bussel. België is bekend om zijn frieten, al dan niet met mosselen, zijn wafels en het wereldwijd bejubelde bier. Vergeet tijdens een uitstapje naar Brugge niet een vakantiesouvenir mee terug te brengen, want de streekproducten zijn hier prachtig. U vindt hier verfijnd Belgisch kant, keramiek en Belgische chocolade, vaak in de vorm van schelpen en gevuld met praliné.



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design