Toon filters
Sluit filters

Fly-drive Quinta's van Madeira

Nederland, Madeira, Funchal

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€699,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly-drive Quinta's van Madeira


Fly-drive Quinta's van Madeira


Deze zeer bijzondere fly-drive neemt u mee naar schitterende plaatsen, prachtige natuur en originele accommodaties in Madeira. U verblijft in zogenoemde quinta’s, een landgoed of landhuis met unieke sfeer, maar bovenal met persoonlijke service en een uitstekende keuken. Een bijzondere manier van vakantie vieren!  



Hotels


Tijdens de fly-drive Quinta's van Madeira verblijft u in de genoemde hotels (of gelijkwaardig) in een kamer die minimaal is voorzien van een badkamer met bad/douche en toilet.



Op veel bestemmingen kennen hotels/appartementen geen echte sterrenkwalificatie. Wij geven onze hotels/appartementen standaard 3 sterren maar het kan zijn, dat u verblijft in een hotel/ appartement die als 2 of 2,5* gekwalificeerd staat. Het bepalen van sterren is vaak afhankelijk van de faciliteiten. Veel hotel/appartementencomplexen hebben vaak niet meer faciliteiten dan een zwembad, receptie en een bar/restaurant. Uiteraard voldoen ook deze hotels/appartementen aan onze strenge eisen en wensen aan kwaliteit en service en weten wij zeker, dat onze klanten naar aller tevredenheid hun vakantie hier kunnen vieren.



In sommige steden is het, net als in Nederland, gebruikelijk om betaald te parkeren.



Verzorging


U verblijft tijdens de fly-drive op basis van logies en ontbijt.



Huurauto


Bij de 8-daagse fly-drive is 7x 24 uur autohuur cat. A (Hyundai Getz, 3-deurs of gelijkwaardig) inclusief verzekering inbegrepen. Bij de 9-daagse fly-drive is 8x 24 uur autohuur inbegrepen. Tegen een meerprijs kunt u ook kiezen uit categorie B of C. Bij categorie B krijgt u een Renault Clio, 5-deurs met airco of gelijkwaardig. Bij type C krijgt u standaard een Ford Fiesta, 5-deurs met airco of gelijkwaardig. Zie het tabblad Huurauto voor de voorwaarden. 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design