Toon filters
Sluit filters

H2O Hotel Therme Resort

Nederland, Steiermark, Bad Waltersdorf

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€219,-
Bekijk Aanbod

Informatie H2O Hotel Therme Resort


Autovakantie Oostenrijk - H2O Hotel Therme Resort ***


Geniet van een comfortabel verblijf in het H2O Hotel Therme Resort, een waar familieparadijs! Genesteld in de heuvels van Stiermarken, op slechts 1,5 uur rijden van Wenen, biedt dit hotel u een geweldige vakantie voor zowel jong als oud. Plezier en avontuur voor de kinderen is gegarandeerd! Een grote verscheidenheid aan waterattracties met binnen- en buitenzwembaden met diverse glijbanen en stroomversnellingen zorgen voor enorm veel zwemplezier voor het hele gezin! Bij mooi weer kunt u onder het genot van een drankje heerlijk ontspannen in de 12.000 m2 grote ligweide.



Tot het 3-sterren resort behoort ook een zeer uitgebreide spa met o.a. een sauna, stoombad, whirlpool en diverse massages. Verveling is een vreemd woord voor het animatieteam van H2O Hotel Therme, zo kunnen de kinderen zich o.a. uitleven in de kinderdisco, de diverse waterattracties of bijvoorbeeld pizza’s bakken. Wekelijks nieuwe ideeën zorgen voor een geweldig programma vol actie. Kortom, dit is de ideale vakantiebestemming voor families met kinderen!



Ook de omgeving van het hotel leent zich uitstekend voor diverse sportieve activiteiten zoals bergbeklimmen of wandeltochten. Voor mountainbikers zijn er 2.500 km lange paden en voor fietsers maar liefst 3.000 km. Deze routes voeren u o.a. langs rivieren, meren, bergen en prachtige panorama-uitzichten. Liefhebbers van natuur kunnen hun hart ophalen bij de uitgestrekte bossen en prachtige heuvellandschappen. Niet alleen voor natuur, maar ook voor poëzie, straattoneel en de beste concerten kunt u terecht in deze regio. Een bezoekje aan de hoofdstad Graz met de beroemde klokkentoren is ook de moeite waard! Kortom, boek nu deze autovakantie naar Oostenrijk en geniet van een heerlijk verblijf in H2O Hotel Therme Resort!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design