Toon filters
Sluit filters

Hondsrug-8P. Bos

Nederland, Drenthe, Exloo

  • Happy Home
Al vanaf:
€546,-
Bekijk Aanbod

Informatie Hondsrug-8P. Bos

Deze heerlijk comfortabel ingerichte Bosvilla, met sauna, gelegen in de prachtige natuur van Drenthe is geschikt voor 8 personen. Zodra u de hal met toilet binnenstapt, heeft u vanuit de hal toegang tot de beneden slaapkamer. U beschikt over een ruime ?woonkeuken? die de authentieke sfeer uitstraalt. Een woonkamer met gezellige houtkachel, prachtig meubilair, platte televisie en dvd speler.
Als u door de schuifpui naar buiten stapt, staat u op een heerlijk gedeeltelijk overdekt terras met tuin meubilair. De bijkeuken beschikt over een wasmachine en droger.
De 2-persoonsslaapkamer op de begane grond heeft een eigen natte ruimte met douchecabine, toilet en wastafel. Op de eerste etage bevinden zich drie 2-persoons slaapkamers waarvan één met een riante inloopkast.
De badkamer is uitzonderlijk ingericht met douche, een ligbad, wastafel met meubel en infrarood sauna voor 2 personen. Een extra toilet is aanwezig op de overloop.

Het uitgebreide park heeft een prachtig buitenzwembad met een aantal kleinere baden eromheen voor de kinderen. Het zwembad is vanaf 15 juni tijdens de zomermaanden geopend. Tennisliefhebbers kunnen terecht op de all-weather baan. Verder vind u er: tafeltennistafel, 4-baans bowlingbaan, speel weiden en speeltuinen met leuke speeltoestellen. Ook is er indoor een speeltoestel aanwezig. Fietsen zijn te huur op het park, ook elektrisch aangedreven modellen. Tijdens de schoolvakanties is er een animatie programma voor de kinderen.
Rond Exloo kunt u heerlijk fietsen, wandelen, het Hunebedcentrum Borger of Dierenpark Emmen bezoeken. Kijkt u ?s morgens eens in Exloo naar de schaapsherder met zijn 200 schapen tellende kudde. Een heerlijke vakantie locatie.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design