Toon filters
Sluit filters

Buitengoed Het Lageveld - 55

Nederland, Overijssel, Hoge Hexel

  • Happy Home
Al vanaf:
€520,-
Bekijk Aanbod

Informatie Buitengoed Het Lageveld - 55

Van alle gemakken voorziene villa voor vijf personen op Buitengoed Het Lageveld in Hoge Hexel. Met drie slaapkamers, twee badkamers en sauna.

Beneden is één slaapkamer, een badkamer met douche en apart toilet. Boven heeft u twee slaapkamers en een badkamer met bad welke voorzien is van een whirlpool functie. In één van de slaapkamers is een tv en dvd speler. Beneden een woonkamer met van alle gemakken voorziene open keuken. De villa ligt op een ruim opgezet en rustig park welke in een bosrijke omgeving ligt.


Blijft u 2 weken of langer in de villa, dan krijgt u iedere week nieuw bedlinnen (kosten per week).
De receptie bied veel faciliteiten. Zo kunt u er terecht voor uitstapjes informatie, bestellen verse broodjes, fietsen huren, het kopen van een ijsje, huren van handdoeken, kinderbed en kinderstoel verhuur (vooruit reserveren is raadzaam).
In vakantieperiodes organiseren het beheerdersechtpaar activiteiten voor kinderen.



Aan het park grenst een recreatieplas. Hier kan gewandeld worden en gratis zwemmen, zeker in de zomer een prachtige speellocatie voor de kinderen.

Leuke uitstapjes voor de kinderen: attractiepark Hellendoorn en ponypark Slagharen. Grote plaatsen in de omgeving om te bezoeken: Zwolle, Hoogeveen, Coevorden, Deventer en natuurlijk Almelo.

Ga voor iets bijzonders naar het Kristalmuseum in Borculo. Zeker voor de kinderen een schitterende belevenis.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design