Toon filters
Sluit filters

Strandresort Schier - Ee6

Nederland, Friesland, Schiermonnikoog

  • Happy Home
Al vanaf:
€759,-
Bekijk Aanbod

Informatie Strandresort Schier - Ee6

Op het prachtige eiland ligt Strand Resort Schier. Enorm gunstig gelegen op 400 meter van het mooiste en breedste strand van Europa (erkend Nationaal Park sinds 1989). Dit schitterende eiland is een eldorado om de ideale vakantie te vieren met zonnen, wandelen, vissen, fietsen, wadlopen, paardrijden, windsurfen en kitesurfen.

Dit vier ? zes persoons appartement is fraai afgewerkt en heeft twee slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer. Een luxe badkamer (enkele appartementen zelfs met stoomcabine) en keuken die onder andere een vaatwasser en combi-magnetron heeft. Alle appartementen hebben een eigen stuk buitenruimte. Indeling, interieur en aanwezige faciliteiten kunnen per appartement wat verschillen. Gemeenschappelijk zijn er een sauna en binnenzwembad gratis te gebruiken op het resort.



Het strand is echt dicht bij het resort net als het historische dorp Schiermonnikoog met verwarmd openluchtzwembad, restaurant en winkels. Dit auto luwe eiland is een ideale locatie voor de strandvakantie van je leven.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design