Toon filters
Sluit filters

Resort Harderworld - Villa 218

Nederland, Flevoland, Zeewolde

  • Happy Home
Al vanaf:
€850,-
Bekijk Aanbod

Informatie Resort Harderworld - Villa 218

Deze zeer luxe, 5-sterren accommodatie ligt in Zeewolde en beschikt over alle gemakken die u zicht kunt bedenken. Zo heeft u een eigen sauna, waar u op koudere dagen heerlijk in kunt genieten. De sauna bevindt zich in de badkamer op de eerste verdieping, hier heeft u ook een ligbad, aparte douchehoek en toilet.



Via de ruime woonkamer komt u in de luxe open woonkeuken met kookeiland. Hier vindt u en Senseo-apparaat, waterkoker, vaatwasser , magnetron, koelkast en elektrisch fornuis. Op de eerste verdieping van deze luxe sauna staan er 4 slaapkamers tot uw beschikking.



Daarnaast heeft u ook nog de beschikking over draadloos internet, een wasmachine en droger en een TV met dvd-speler.
Buiten is een riant terras aanwezig met buitenhaard en tuinmeubilair voor 8 personen. De tuin grenst aan het water. Het vakantiehuis heeft een eigen aanlegsteiger, u kunt een eigen boot meenemen. Maar u kunt ook bij de receptie van het vakantiepark een sloep huren. Bij de woning zijn er maximaal 2 parkeerplaatsen voor uw auto.



In de omgeving van de woning is er genoeg te beleven. Het Veluwemeer en de bosrijke omgeving op de Veluwe bereikt u binnen circa 15 minuten met de auto of met uw boot. Met de auto kunt u ook nog een dagje naar het Dolfinarium en het attractiepark Walibi World. Ook de hanzestad Harderwijk is beslist de moeite waard om te bezoeken.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design