Toon filters
Sluit filters

Varandas De Albufeira

Nederland, Algarve, Albufeira

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€309,-
Bekijk Aanbod

Informatie Varandas De Albufeira


Zonvakantie Portugal - Varandas De Albufeira ****


Het 4-sterren Varandas De Albufeira is de ideale uitvalsbasis voor uw zonvakantie. Het appartementencomplex is van alle gemakken voorzien en is gelegen tussen het pittoreske oude centrum en het nieuwe levendige centrum van Albufeira, één van de meeste geliefde badplaatsen van de Algarve!



Gedurende uw zonvakantie in het appartementencomplex Varandas De Albufeira kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Spring in het zwembad en ontspan op het zonneterras of op de ligweide, terwijl de kinderen zich vermaken in het kinderbad. Bij de poolbar kunt u terecht voor een verfrissend drankje en mocht u een avond geen zin hebben om te koken, dan kunt u terecht in het restaurant waar smakelijke gerechten worden geserveerd. In de directe omgeving van het appartementencomplex treft u diverse winkels, bars en een supermarkt.



Albufeira en haar omgeving biedt vele mogelijkheden voor een leuke dag uit. Op de prachtige langgerekte zandstranden is het heerlijk toeven en kunt u volop genieten van de zonnestralen. Breng ook zeker een bezoek aan de vele grotten of de sfeervolle jachthaven, waar de mogelijkheid bestaat om een boottocht te maken langs de schitterende kustlijn van de Algarve.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design