Toon filters
Sluit filters

Casa Velha

Nederland, Algarve, Albufeira

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€349,-
Bekijk Aanbod

Informatie Casa Velha


Zonvakantie Portugal - Casa Velha Appartementen ****


Verblijf tijdens uw zonvakantie in de Algarve in de ruime appartementen van het 4-sterren Casa Velha. Casa Velha ligt op slechts 3 km afstand van het levendige centrum van Albufeira met tal van gezellige winkels, restaurants en uitgaansmogelijkheden. Het appartementencomplex wordt gerund door een Nederlandse familie. U zult zich snel thuis voelen in het zonnige Portugal!



Albufeira is één van de meest geliefde badplaatsen van de Algarve. In het oude gedeelte van Albufeira, dat in de laatste jaren is uitgegroeid van een vissersdorpje tot de belangrijkste toeristische badplaats van de Algarve, vindt u nog de typisch Portugese sfeer terug. U kunt hier genieten van lange zandstranden, kleine knusse straatjes in de oude stad, trendy barretjes en discotheken.



Casa Velha ligt in de wijk St. Eulalia op ongeveer 600m van het zandstrand en op slechts 100m afstand van een supermarkt. De appartementen zijn ruim en voorzien van alle gemakken. U kunt ervoor kiezen om uit eten te gaan of gebruik te maken van de volledig ingerichte keuken. Neem een verfrissende duik in het grote zwembad of geniet van de heerlijke Portugese zon op één van de ligbedden.  

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design