Toon filters
Sluit filters

U Paasha Hotel

Nederland, Bali, Seminyak

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€967,-
Bekijk Aanbod

Informatie U Paasha Hotel


U Paasha Hotel****


Geniet van een prachtige zonvakantie op het heerlijke eiland Bali bij Indonesië! Met verblijf in het 4-sterren hotel U Paasha zult u niks te kort komen! Dit hotel is gelegen in Seminyak, 'the place to be' op Bali. Op loopafstand van het strand en het uitgaansleven. Het hotel beschikt over een zwembad gelegen op het dak, wat tevens een ongelofelijk mooi uitzicht biedt over de oceaan. Boek snel deze heerlijke, ontspannen en onbezorgde vakantie onder de zon!



U Paasha Hotel ligt in het centrum van Seminyak en op ongeveer 300m van het strand. In de directe omgeving zijn er winkels, restaurants en het uitgaansleven te vinden. Het hotel beschikt over vele faciliteiten waaronder een restaurant, bar en een buitenzwembad op het dak met zonneterras. Vanaf het zonneterras, met ligbedden en parasols, heeft u een prachtig uitzicht over de oceaan. U verblijft in het hotel op basis van logies & ontbijt, er is ook een mogelijkheid om tegen een toeslag halfpension te boeken.



Vergeet tijdens uw verblijf op Bali niet een bezoek te nemen aan de beroemde tempel Tanah Lot, deze bevindt zich slechts op 18 km afstand ten noorden van Seminyak. Neem een bezoek aan de dichtbij gelegen plaatsen Kuta en Denpasar, kunt u tevens een bezoek nemen aan het bij Kuta gelegen waterpretpark Waterbom, voor jong en oud! Ook heeft u de mogelijkheid om de directe omgeving te verkennen per fiets. Deze mogelijkheid biedt het hotel u gratis aan. Kortom genoeg te doen, te beleven en te ontspannen voor een onvergetelijke zonvakantie op Bali!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design