Toon filters
Sluit filters

Mercure Hotel Berlijn Tempelhof

Nederland, Berlijn, Berlijn

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€33,-
Bekijk Aanbod

Informatie Mercure Hotel Berlijn Tempelhof


Stedentrip Berlijn - Mercure Hotel Berlijn Tempelhof ****


Ontdek Berlijn tijdens deze prachtige stedentrip! Maak kennis met het gevarieerde aanbod van kunst en cultuur en ga lekker winkelen in de mooie winkelstraten van Berlijn! U verblijft in het luxe 4-sterren Mercure Hotel Berlijn Tempelhof inclusief ontbijt. 



Of u nu kennis wilt maken met het gevarieerde aanbod van kunst en cultuur, wilt genieten van een hapje en drankje óf wilt winkelen, in Berlijn kan het allemaal! U verblijft in het luxe 4-sterren Mercure Hotel Berlijn Tempelhof dat gelegen is in de bruisende wijk Neukölln. De diverse stadsgedeelten van Berlijn zijn, met bijvoorbeeld de metro, eenvoudig te bereiken. Op 50 meter afstand van uw hotel vindt u een metrostation, zodat u binnen ca. 15 minuten in hartje centrum bent. Nergens vindt u een groter contrast tussen het heden en het verleden: moderne architectuur wisselt zich hier af met monumentale en historische gebouwen die de rijke cultuur van deze stad laten zien.



Bezoek gedurende uw stedentrip de diverse bezienswaardigheden als de Memorial Church, the Berlin Zoo, de Berlijnse muur, Checkpoint Charlie, het Olympisch Stadion, de beroemde winkelstraat Kurfürstendamm en het warenhuis KaDeWe, waar u eindeloos kunt winkelen. Bovendien ligt op een steenworp afstand het voormalige Tempelhof vliegveld, wat tegenwoordig dienst doet als prachtig Hasenheide park. In het Mercure Hotel Berlijn Tempelhof kunt u genieten van heerlijke streekgerechten, maar ook in de binnenstad van Berlijn kunt u terecht bij één van vele restaurants met ieder zijn eigen charme.



Maak kennis met deze bruisende stad tijdens deze stedentrip waarbij u verblijft in het luxe 4-sterren Mercure Hotel Berlijn Tempelhof inclusief ontbijt en gratis parkeren. Boek snel en profiteer van deze mooie aanbieding!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design