Toon filters
Sluit filters

Fly-drive Klassiek Griekenland

Nederland, Attika, Athene

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€549,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly-drive Klassiek Griekenland


Fly-drive Klassiek Griekenland


Ontdek nu op eigen gelegenheid en in eigen tempo het klassieke Griekenland tijdens deze veelzijdige 8-daagse fly-drive. Met Stip Reizen kunt u onbezorgd op reis, want ons aanbod is inclusief vliegreis, goede hotels met ontbijt en een all-inclusive huurauto (incl. verzekeringen en geen eigen risico). Boek nu en maak kennis met de vele hoogtepunten uit de Griekse Oudheid! Na de eerste overnachting en verkenning van de wereldstad Athene met de bekende Akropolis en het imposante Parthenon, reist u door naar het grootste schiereiland van Griekenland, de Peloponnesos, waar u 3 nachten zult verblijven in het gezellige kustplaatsje Tolo. Hier heeft u alle tijd om op ontdekking te gaan in de prachtige Argolida-streek, met bijzondere archeologische plaatsen als Epidaurus en Mycene. Ook het gezellige Nafplion en het Kanaal van Korinthe zijn aanraders om te bezoeken. Als u vervolgens doorreist naar het oude Olympia, de thuishaven van de Olympische Spelen, raden we u aan onderweg aandacht te besteden aan de Byzantijnse ruïnestad Mystras . Vanuit Olympia rijdt u en we via de langste tuibrug van Europa en pittoreske havenplaatsjes verder naar het wereldberoemde Delphi, onder meer bekend om het orakel van de Griekse god Apollo. Uw fly-drive eindigt weer in Athene, waar u niet moet vergeten om in de oude stad in één van de vele gezellige taveernes te genieten van de heerlijkste traditionele gerechten. Kortom, enerverende individuele rondreis door dit prachtige land boordevol cultuur en geschiedenis!



Hotels


U verblijft tijdens de fly-drive in diverse goede toeristenklasse hotels in een kamer die minimaal is voorzien van een badkamer met bad/douche en toilet.



Verzorging


U verblijft tijdens de fly-drive o.b.v. 7x logies en ontbijt.



Huurauto


In uw reis is 7x 24 uur autohuur (cat. A, Fiat Panda of gelijkwaardig) inclusief, waarbij (bijna) alle verzekeringen inclusief zijn en het eigen risico reeds is afgekocht.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design