Toon filters
Sluit filters

12-daagse cruise Zuidwest-Europa

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.199,-
Bekijk Aanbod

Informatie 12-daagse cruise Zuidwest-Europa


12-daagse Cruise Zuidwest-Europa ****


Nu sterk in prijs verlaagd! Geniet van de cruise en de heerlijke temperaturen in Italië, Spanje, Portugal en Marokko tijdens deze zéér voordelige cruise. Per 4-sterren Costa Magica doet u o.a. Casablanca, Cádiz, Lissabon, Alicante en Civitavecchia (Rome) aan. Tijdens deze 12-daagse topcruise zijn vliegreis, transfers en verblijf aan boord inbegrepen. U laat deze kans toch niet schieten?!



Na de comfortabele vliegreis brengt de transferbus u naar de haven van Savona waar de Costa Magica al klaar ligt. De vele faciliteiten aan boord van de Costa Magica maken dat het u aan niets zal ontbreken tijdens deze geweldige cruisevakantie! Proef de smakelijke gerechten in het restaurant, geniet van een drankje in één van de sfeervolle bars en neem een duik in het zwembad. Ook aan entertainment is gedacht in de vorm van onder andere aan theater, casino en een discotheek. Kortom, mogelijkheden genoeg!



Omstreeks 17.00 verlaat het cruiseschip de haven van Savona en zet het koers naar de eerste topbestemming: Barcelona (bij vertrek op 29/03) of Marseile (op de overige vertrekdata)! Vergaap u in Barcelona aan de bouwwerken van Gaudì, flaneer over bekende Ramblas en geniet van heerlijke tapasgerechten, terwijl u in Marseille de 'Corniche Kennedy', een schitterende kustweg die een panoramisch uitzicht biedt op de eilanden voor de kust van Marseille, niet mag missen! In het Marokkaanse Tanger kunt u met eigen ogen zien waarom dit voor velen een favoriete vakantiebestemming is. Breng vooral een bezoek aan het geschiedrijke centrum van de stad: de medina, of de ziel van de stad: de gefortificeerde wijk Kasbah. Vervolgens heeft u volop de tijd om de grootste stad van Marokko, Casablanca, te ontdekken. Bezichtig hier de imponerende Hassan II moskee, één van ’s werelds grootste moskeeën en een mooi staaltje van de Marokkaanse hedendaagse bouwkunst. Ook het Verenigde Naties plein is zeker een bezoek waard. Dit fraaie plein is in het midden verfraaid met een gigantische fontein, waaronder alle openbare diensten en handelszaken zijn gevestigd. Maar ook de Zuid-Spanse steden Cádiz en de hoofdstad van Portugal, Lissabon, staan op het programma. Geniet van de heerlijke temperaturen, ga uitgebreid shoppen en geniet van de smakelijke gerechten en drankjes op de vele terrassen die deze steden rijk zijn. Tot slot bezoekt u Civitavecchia. Maak vanuit deze haven een dagtocht naar het oude Rome, ideaal om het Colosseum, Forum Romanum, Vaticaanstad en het Pathenon te bezichtigen. Na aankomst in Savona volgt de transfer naar de luchthaven, waar u naar Amsterdam vliegt. Dit betekent helaas bijna het eind van een onvergetelijke cruisevakantie!  



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design