Toon filters
Sluit filters

Fly-drive Hoogtepunten van Portugal

Nederland, Lissabon, Lissabon

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€529,-
Bekijk Aanbod

Informatie Fly-drive Hoogtepunten van Portugal


Fly-drive Hoogtepunten van Portugal


Verken het prachtige Portugal in uw eigen tempo met deze heerlijke fly-drive naar de mooiste plekjes van het land! Ontdek mooie kusten, schilderachtige vissersdorpjes, middeleeuwse vestingstadjes, prachtige steden en historische bouwwerken terwijl u geniet van het aangename klimaat en heerlijke eten! Portugal biedt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie!



Vanuit Amsterdam vliegt u naar Lissabon waar de huurauto voor u klaarstaat. Hier vandaan start uw verkenningstocht door Portugal. U begint uw fly-drive natuurlijk met een bezoek aan de prachtige hoofdstad Lissabon. Vervolgens maakt u de komende dagen kennis met historische steden als Sintra en het witte middeleeuwse stadje Obidos en de stad van de portwijn Porto. Vergeet onderweg vooral niet te genieten van het mooie glooiende landschap met schitterende vergezichten, oude kurkeiken, vele olijfvelden en druivenranken. Via het charmante vissersplaatsje Aveiro komt u aan in de universiteitsstad Coimbra, tevens stad van de fado is. Uiteraard staan ook hoogtepunten als de stad Porto en het bedevaartoord Fatima op het programma! En ook de omgeving van deze steden met plaatsjes als Alcobaca en Nazaré verkent u op uw gemak tijdens deze fly-drive. Laat u verrassen door al het moois dat Portugal u te bieden heeft!



Gedurende uw fly-drive verblijft u in goede 3-sterren hotels inclusief ontbijt. Daarnaast is uiteraard uw vliegreis en huurauto voor 8 dagen (7x 24 uur) inbegrepen.

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design