Toon filters
Sluit filters

Grand Voyage van Italië naar Dubai

Nederland, , Genua

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€1.629,-
Bekijk Aanbod

Informatie Grand Voyage van Italië naar Dubai


Grand Voyage van Italië naar Dubai ****


Top aanbieding! Vertrek op 16 november voor een prachtige éénmalige Grand Voyage cruise van Italië naar Dubai! Tijdens deze 19-daagse cruisevakantie per 4-sterrren topschip MSC Fantasia bezoekt u o.a. Rome en fascinerende bestemmingen in Jordanië, Oman en Dubai. Inclusief vluchten per KLM, transfers en verblijf aan boord o.b.v. volpension, dus inclusief ontbijt, lunch én diner! Maar dat is nog niet alles. Indien u nu deze cruisevakantie boekt ontvangt u een gratis citytour door Dubai, waarbij u o.a. een bezoek brengt ek aan de shopping malls én de Burj Khaliffa (het hoogste gebouw ter wereld)! Gegarandeerd vertrek!



Vanaf Amsterdam vliegt u comfortabel per KLM naar Milaan. Na aankomst op de luchthaven brengt de transferbus u naar de haven van Savona, waar de sierlijke MSC Fantasia al op u ligt te wachten. De eerste bestemming van deze schitterende vaarroute is de 'eeuwige stad' Rome. Stap hier terug in de tijd tijdens een bezoek aan het Colosseum, het Forum Romanum of de Trevifontein. Na het historische Katakalon, waar u o.a. een bezoek kunt brengen aan de bakermat van de Olympische Spelen (Olympia), zet het cruiseschip koers naar Kreta, waar u vanuit de hoofdstad Heraklion het eiland kunt ontdekken. Na een schitterende doorvaart door het Suezkanaal volgt Aqaba in Jordanië, waar u de mogelijkheid heeft om een bezoek te brengen aan de mysterieuze rotsstad Petra. Vervolgens vervolgt de MSC Fantasia haar route naar het mystieke Oman. Tot slot bereikt de MSC Fantasia de haven van Dubai. Deze fascinerende stad biedt een samensmelting van traditionele, moderne en westerse cultuur en architectuur. Op de laatste dag in Dubai volgt een citytour door deze heerlijke stad. Hierbij brengt u o.a. een bezoek aan de shopping mall én een bezoek aan het hoogste gebouw ter wereld, de Burj Khaliffa! Aansluitend volgt de transfer naar de luchthaven, vanwaar u per KLM terugvliegt naar Amsterdam



Dat de MSC Fantasia van een Italiaanse rederij is, is te zien aan de Swarovski-kristallen trap, de fraai ingerichte ruimtes en bijzondere eetgelegenheden. Overdag heeft u verschillende mogelijkheden om uw dag door te brengen. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan de zeer uitgebreide MSC Aurea spa, waar u verschillende sauna’s, Turkse baden, een salorium en schoonheidssalon vindt. Verblijf een dag aan een van de 4 mooie zwembaden of 12 whirlpools, ga belastingvrij shoppen aan boord of lees een goed boek in de bibliotheek. En dan zijn er nog diverse mogelijkheden om te sporten. Zo is er een jogging parcours, fitnessruimte en kunt u yoga-lessen volgen. Ook ’s avonds zijn er zo veel mogelijkheden, dat het haast lastig is om een keuze te maken. Gaat u bijvoorbeeld een avond naar het magnifieke l'Anvanguardia Theater voor een spectaculaire show, wint u de jackpot in het casino of drinkt u liever een cocktail onder het genot van live muziek? Boekt u een cruise per MSC Fantasia, dan kiest u voor een fantastisch cruiseschip met volop luxueuze faciliteiten voor jong en oud!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design