Toon filters
Sluit filters

Esplendid Hotel

Nederland, Costa Brava, Blanes

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€309,-
Bekijk Aanbod

Informatie Esplendid Hotel




Zonvakantie Costa Brava - Esplendid Hotel ***


Wat dacht u van het Esplendid Hotel in Blanes? Een perfecte uitvalsbasis vanwege de ideale ligging. Heerlijk zonnen op het strand, lekker shoppen in het centrum van Blanes of op een terrasje genieten van een koud drankje? Optimaal genieten… Fijne vakantie in het Esplendid Hotel!





Blanes heeft veel te bieden voor een onvergetelijke vakantie. Het lange zandstrand, de vele terrasjes, winkels, bars en uitgaansgelegenheden zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Strandliefhebbers kunnen hun hart ophalen op de uitgestrekte stranden. Lekker chillen op uw strandbedje of actief in de weer met één van de vele (water)sportmogelijkheden. Maak heerlijke strandwandelingen, slenter over de levendige boulevard of bouw samen met de kids de mooiste zandkastelen. In de gezellige oude stadskern vindt u de haven en een wirwar aan kleine straatjes en karaktertistieke pleintjes, waar u heerlijk kunt rondslenteren. Het toeristische centrum is vooral in de zomer zeer bruisend; ’s avonds zijn de straten gevuld met muziek, afkomstig uit sfeervolle barretjes, restaurants en spectaculaire discotheken. 





Naast relaxen op de uitgestrekte stranden is er in en om de badplaats ook genoeg te beleven. De botanische tuin van Blanes, de Jardi Botanic Mar i Murtra, is een aanrader. Meer dan 4000 verschillende soorten planten in een schitterend aangelegd complex van zo’n 5 hectare wachten op uw bezoek. Daarnaast kunt u ook terecht in de tuin Pinya de Rosa, waar meer dan 7000 bloemen en planten een lust voor het oog zijn. Op de heuvel aan de noordzijde van Blanes liggen de resten van een kasteel uit de 11de eeuw. Wat verder weg maar ook leuk: een dagje Barcelona. Flaneren over de Ramblas en je vergapen aan de gebouwen en kerken van Gaudi. Een vakantie in Blanes betekent voor jong en oud een heerlijk verblijf! 



 

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design