Toon filters
Sluit filters

99-daagse Wereldcruise

Nederland, , Savona

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€8.999,-
Bekijk Aanbod

Informatie 99-daagse Wereldcruise


99-daagse Wereldcruise


Reis met Stip Reizen en Costa Cruises in 99 dagen rond de wereld tijdens deze fantastische cruisevakantie! Per 4-sterren Costa Luminosa reist u naar maar liefst 34 verschillende bestemmingen in 23 landen. Geniet van het kristalheldere blauwe zeewater op De Caribbean, laat u imponeren door de rijke flora en fauna in Midden-Amerika en spot diverse bezienswaardigheden in San Fransisco. En wat te denken van dé ultieme droombestemming Hawaii, Auckland en Wellington in Nieuw-Zeeland, Sydney en Singapore? Verder ontbreken ook diverse bestemmingen in India en Dubai niet op het cruiseprogramma. Wanneer u nu boekt ontvangt u een gratis vliegreis, zijn de dranken tijdens de lunch en diner inbegrepen (frisdrank, bier en wijn) én ontvangt u 15 excursies, namelijk:

- Marseille & Aix-en Provence (ca. 8,5 uur) - Marseille, Frankrijk 

- De paden van El Teide (ca. 4,5 uur) - Tenerife, Canarische Eilanden

- Ontdek Cartagena (ca. 4 uur) - Cartagena, Colombia

- Stranden en Beverly Hills (ca. 6 uur) - Los Angeles, Verenigde Staten 

- San Francisco & Golden Gate Bridge (ca. 4 uur) - San Francisco, Verenigde Staten

- Hoogtepunten van Auckland (ca. 4 uur) - Auckland, Nieuw-Zeeland

- Het beste van Sydney (ca. 8 uur) - Sydney, Australië

- Melbourne museum & riviercruise (ca. 4 uur) - Melbourne, Australië

- Citytour Perth (ca. 4 uur) - Perth, Australië

- De spirit van Singapore (ca. 4,5 uur) - Singapore

- Hoogtepunten van Phuket en culturele show (ca. 5 uur) - Phuket, Thailand

- Mumbai citytour (ca. 5,5 uur) - Mumbai, India

- De zandduinen van Dubai per 4 x 4 (ca. 4 uur) - Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

- Mystiek Muscat (ca. 4 uur) - Muscat, Oman

- Rome & St. Pieter (ca. 9,5 uur) - Civitavecchia/Rome, Italië



Na de gratis vliegreis per KLM vanuit Amsterdam naar Milaan volgt de transfer naar de haven van Savona, waar uw reis rond de wereld zal gaan beginnen. Na enkele Europese bestemmingen, cruist de Costa Luminosa via de Canarische Eilanden naar het Caribisch gebied. Hier heeft u volop de tijd om te genieten van de prachtige goudgele stranden van St. Lucia, Grenada en Aruba, alvorens u via het mooie Colombia door het Panamakanaal vaart. Na een bezoek aan de schitterende regenwouden van Costa Rica, Guatemala en Mexico reist u verder naar 'The land of the opportunities' de Verenigde Staten, waar u kennis maakt met maar liefst 3 wereldsteden namelijk San Diego, Los Angeles en San Francisco. Omdat 1 dag in Los Angeles en San Francisco te kort is heeft u 2 dagen de tijd om in deze metropolen op ontdekkingstocht te gaan. Ga naar 'The Walk of Fame' in Hollywood of het heerlijke strand van Venice Beach in Los Angeles en bezoek in San Francisco diverse bezienswaardigheden zoals The Golden Gate Bridge en het gevangeniseiland Alcatraz. Vervolgens is het tijd voor de oversteek over de Grote Oceaan, waarbij we het droomeiland Hawaii, Amerikaans Samoa en Tonga bezichtigen. In Oceanië gaat u van boord in Auckland, Wellington, Sydney (3 dagen), Melbourne en Perth. Vijf topbestemmingen met allen een eigen karakter en prachtige bezienswaardigheden. Vanuit Oceanië vaart de Costa Luminosa via een heerlijke route terug naar Europa. Zo heeft u 3 dagen de tijd om op ontdekkingstocht te gaan in Singapore, op de Petrones Towers te staan in Kuala Lumpur, bij te komen op de witte stranden van Phuket en de theeplantages in Sri Lanka te bezoeken. Cochin, Goa, en Bombai komen in India aan bod, terwijl u in Dubai 2 dagen de tijd heeft om van het heerlijke weer en nieuwe architectuur te genieten. Na Oman, Kreta en Rome keert de Costa Luminosa na 99 dagen terug in de haven van Savona, waar uw avontuur om de wereld is begonnen. Na de transfer en gratis vliegreis per KLM keert u met vele verhalen en foto's weer terug in Nederland. Een reis om nooit meer te vergeten! 



U vaart met de in 2009 in de vaart genomen ‘zuivere diamant’ van Costa Cruises, oftewel de Costa Luminosa. Dit unieke cruiseschip van de welbekende Italiaanse rederij laat dankzij het ontwerp, de verfijnde en kostbare materialen en diverse moderne technieken een schouwspel van licht centraal staan. Zo creëren de theatrale verlichting, sprankelende kroonluchters en het transparante en reflecterende glas een bijzondere sfeer aan boord en bent u het stralende middelpunt! Kom tot rust in het uitgebreide wellnessgedeelte van maar liefst 3.500m2, waar onder meer een gym, sauna, Turks bad en diverse behandelkamers zijn gevestigd. Ook de zwembaden (waarvan één met een schuifdak) en de hydromassagebaden zijn ideaal om in te ontspannen. Volledig uitgerust kunt u vervolgens een keuze maken uit de 4 restaurants (waarvan 2 tegen betaling), waar u aanschuift voor heerlijke gerechten.



6e keer hoogste Costa onderscheiding op rij voor Stip Reizen!


Het is echt geen toeval meer! Voor het zesde jaar op rij heeft Stip Reizen de 'Over the Top Award' van Costa Cruises gewonnen! Na 2011, 2012, 2013, 2014 en 2015 ontving Stip Reizen ook in 2016 deze prestigieuze prijs. Deze unieke onderscheiding is toegekend aan de allerbeste partner voor Costa Cruises in Benelux. Ondanks dat Stip Reizen deze award al vijfmaal eerder wist te winnen, is dit wederom een enorme eer en erkenning voor ons bedrijf. Stip Reizen wist zich te onderscheiden van alle andere reisorganisaties uit Nederland, België en Luxemburg door het zeer grote aantal verkochte cruises van Costa en de uitstekende samenwerking tussen onze bedrijven. Daarmee zijn wij dé preferred partner van Costa Cruises voor de Nederlandse markt. Geen betere keuze dus om uw topcruise met Costa Cruises te boeken bij Stip Reizen!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design