Toon filters
Sluit filters

Cruise Hoofdsteden van de Oostzee

Nederland, , Kopenhagen

  • Stip Reizen
Al vanaf:
€939,-
Bekijk Aanbod

Informatie Cruise Hoofdsteden van de Oostzee


Cruise Hoofdsteden van de Oostzee ****


Boek deze indrukwekkende cruisevakantie en vaar mee aan boord van het onlangs gerenoveerde 4-sterren MSC Opera van MSC Cruises. Ontdek prachtige bestemmingen als Helsinki,  St. Petersburg en Tallinn. Gegarandeerd vertrek! Deze hoogseizoencruise is nu te boeken inclusief vliegreis per Transavia alle maaltijden aan boord. Absoluut nergens voordeliger!



U vliegt vanaf de luchthaven van Eindhoven naar het prachtige Kopenhagen, de woonplaats van de beroemde Hans Christian Andersen, met de bekende gekleurde huizen in de haven. Vervolgens varen we naar Warnemünde, vanwaar u de bruisende hoofdstad van Duitsland Berlijn kunt bezoeken. Terwijl u een dag op zee doorbrengt en kunt genieten van alle faciliteiten aan boord van de MSC Opera, vaart het schip door naar de hoofdstad van Finland: Helsinki, waar u al van verre de bekende witte Domkerk ziet. Maar ook de indrukwekkende Russische stad St. Petersburg staat op het programma. Hier moet u zeker een bezoek brengen aan de opstandingskerk en de Hermitage. En wat te denken van de hoofdstad van Estland, Tallinn? Het schitterende middeleeuws stadscentrum Tallinn staat in zijn geheel op de lijst van Werelderfgoederen van UNESCO. Terug in Kopenhagen is het tijd om van boord te stappen en op eigen gelegenheid naar de luchthaven van Kopenhagen te reizen, vanwaar u per Transavia naar Eindhoven vliegt. 



Vaar mee aan boord van de onlangs compleet gerenoveerde MSC Opera en beleef een heerlijke cruise ervaring! De MSC Opera doet zijn naam alle eer aan: klassiek, groots en weelderig. Het is een luxe cruiseschip dat een lofzang verdient! Er heerst een gevoel van grootsheid en ruimte op MSC Opera, één van MSC Cruises meest gastvrije cruiseschepen. De grondige renovatie van de MSC Opera betekent dat het cruiseschip klaar is voor de toekomst. Er zijn meer hutten, meer eetgelegenheden, meer vrije tijd en entertainmentruimtes, meer wellness en meer ruimte voor kinderen. En dit is slechts een voorproefje van wat de MSC Opera u te bieden heeft!

Populair in Nederland

Ontwikkeld door Luv Design